Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rákészültem, mégsem tudott ma jönni a párom, hogy kattanjak le róla?

Ha nem elégít ki érzelmileg és testileg, akkor dobd ki és keress mást. Az életed a boldogságról szóljon, ne az állandó lemondásról és önsanyargatásról.
Ennyi.

Szerintem Téged sem a pasi,sem maga a kapcsolat nem tud kielégíteni.Szóval nem Ő a Te embered,felejtős.
Egyébként tuti,hogy a kicsi agyadban motoszkál az is,hogy mi van,ha mondjuk nem dolgozik???Ha esteleg féltékeny,vagy önbizalomhiányos vagy,akkor nem csodálkoznék.
Erre azt tudom csak mondani,hogy dobbants!

Utolsónak: nem tudom milyen gyakori az a "borzasztó ritka", de ha mondjuk havonta 1-szer megdugja a barátja kérdezőt, az szerinted "komoly kapcsolat"? Neked ez a komoly kapcsolat?
Egy párkapcsolatba is kell időt és energiát fektetni, nemcsak a pénzt hajhászni, utána beülni a haverokkal a kocsmába sörözni, aztán ha hetente/havonta egyszer feláll, akkor meglátogatni a lyukat... pfff!
Még élned kell, hogy megértsd, ha sikerül egyáltalán. Addig is ilyen hozzáállással magányos leszel és sokat fogsz csalódni még a nőkben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!