Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mivel szokták "jelezni" ha csókot akarnak?
Ha beszelgetes kozben sokaig tartja a szemkontaktust es ha kicsit kozelebb kerulok hozza nem huzodik el.
En mondjuk a kezfogassal kezdem, ha az meg van, akkor mar tudom, h a csok is johet hamarosan.
Egyebkent en ugy tapasztaltam, h hamarabb is sort kerithettem volna a dologra, mint ahogy megleptem:D
nah mondjuk én is ilyesmire gondoltam.
elsősorban olyan szituációra gondolok, amikor nem igazi randi van, hanem csak beszélgettek mondjuk a kicsijaitok mellett, vagy tanfolyam előtt...
nem húzódik el tőlem, sőőőt... :)
Ba*zd meg,johogy nem wc-zes elott.
Elhivod egy teara, leulsz melle, simogatod a combjat, aztan megfogod a kezet.
Ha ez meg van kezd el a szemet nezni, h vegye a lapot,h mi kovetkezik.
Aztan szep lassan huzodj kozelebb aztan csukd be a szemed:D
kicsit több komolyságot kérek.
mindketten 20 felettiek vagyunk. :)
Pontosan, úgy működik, ahogy mondod. :)
Nem húzódik el, ha közeledsz, sokszor, hosszabb/rövidebb időre a szemedbe néz, vaaagy, ami még biztosan tuti, hogy ha a szemedbe néz beszélgetés közben, aztán az ajkaidra pillant, majd vissza szemkontaktus. Ha közelebb lépsz hozzá beszélgetés közben, és kicsit oldalra biccenti a fejét, vagy finoman összeszorítja az alsó és felső ajkát, esetleg belülről megharapja, tudoood, amikor csak kicsit látszik, hogy megmozdul az alsó ajka... :)
Magamból indultam ki, tehát nem biztos, hogy minden lánynál így megy. :)
22L
nagyon köszi.
akkor a jelek megvannak, lassú víz partot most, de az áradat hatásosabb! ;)
Első és utolsó válaszolóval egyetértek :)
nálam is úgy működik...
én például , ha bejön a srác, és szeretném ha lépne akkor egyre többször , és egyre több ideig nézek a szemébe ...mindig beválik :) vagyis eddig bevált .
De először én is a kéznél kezdek mindig...:P
16/L
de ha nem sétáltok, hanem csak egymással szemben beszélgettek, akkor hogy jelzed?
akkor a kézmegfogás annyira nemtuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!