Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen szoktam maszturbálni. Általában csak kézzel, makd késöbb fürdésnél a zuhanyrózsa is előkerül. Ilyenkor kb. úgy érzem, hogy soha nem akarom abbahagyni és mééééééééég-mééég akarom. Ez szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Tudnátok valami "más eszközt' is ajánlani?2011. márc. 25. 21:09
11/20 anonim válasza:
hogy csináljátok a zuhanyrózsával?:D én is kiakartam már próbálni, de nem mertem xD nem furi, hogy ilyen "szerteágazó" a víz?
12/20 anonim válasza:
nem furi, kurv@ érzés :D próbáld ki, csak előtte zárd be az ajtót :DDDD
meg amúgyis, a pasik is verik a f@rkukat, ennyi jár nekünk nőknek!!!:DDDD :PPP
13/20 Sweetie válasza:
"2órás lányka"
énis 15 vagyok : DDD
és én pl. le szoktam venni a rózsát, hogy csak a cső legyen.. és úgy teszem oda.. és uuuuuu : D
14/20 A kérdező kommentje:
Nem nem furi... :D Szerintem próbáld ki én nagyon élvezem,de ha így folytatom akkor lassan elfog fogyni az összes víz...:D
Én nem szoktam leszedni a zuhanrózsát,csak átállítóm "erősebb" fokozatra:DD
2011. márc. 25. 21:41
15/20 anonim válasza:
Mennyi lehet a vízszámla?! XD
16/20 A kérdező kommentje:
Biztos sok de ezt nem kell tudni senkinek...
El kéne mennem >.< :DDD
2011. márc. 25. 21:51
17/20 anonim válasza:
Ma zuhanyzáskor rátok gondolok *_* egy 18/f
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi köszi... Mi meg rád,hátha jobban elélvezünk <3
2011. márc. 27. 14:15
19/20 anonim válasza:
Na szép, afrikába meg szomjaznak :D
Szexbe nem lennél benne a vizes cucc helyett?:
20/20 anonim válasza:
az a szívás mikor elfogy a meleg víz, az eléggé... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!