Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a profil most fake?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 25. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem fake. már láttam élőben
2011. márc. 28. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez te vagy? Így próbálod magadat népszerűsíteni? lol :D
2011. márc. 28. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Huuu h nez ki szegenyke :D de utalom ha egy lanynak vilagosabb szinu az ajka mint a bore... brr :(
2011. márc. 28. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Én ennél egyszer EZERSZER rosszabbat láttam egy plázában... Megláttam, majdnem dobtam egy hátast. Amit kiegészítőt és mütyürt el tudsz képzelni, az minden volt a csajon, és persze mindegyik rózsaszín. A magassarkúja is rikító rózsaszín volt, a haja pedig természetesen hidrogénszőke. Ahogy végigment a plázán, az egy jelenség volt. Igazából hátulról még egész jól mutatott, de amikor megfordult... Az arca alapján lehetett vagy ötven éves. Tiszta ránc volt, borzalmasan túlszolizott, és nem kizárt, hogy igazából csak 30 volt... Isten bizony le akartam fényképezni, aztán felrakni valahova (asszem eltátotta volna néhány ember a száját), de nem volt rá lehetőségem. És hova ment? Hát persze, hogy a szoliba...
2011. márc. 28. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:

sztem nem fake.

a fehér rúzsa ami iszonyat ronda, am. elmenne

2011. márc. 28. 23:07
 16/16 anonim ***** válasza:
ömm ez miért is lenne fake? nemigazán értem xD
2011. márc. 29. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!