Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy reagálnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy reagálnátok ha egy lány egyszál törülközőben lenne a közeletekben?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 18:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát csak egy kiránduláson voltunk és a szobámban volt két lánz én meg zuhanyoztam. Mikor kijöttem látom hogy a fiú aki tetszik nekem ott ül az ágyamon és laptopozik. Én ott voltam törölközőben ő meg fel sem nézett majd csak később mert már a lányok elkezdtek kuncogni, hogz hupsz nem figzelmeztettek hogy ő is itt van...
2011. márc. 26. 10:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Jónagy kocka...
2011. márc. 26. 10:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Törölkörő le és adj a pncinak!
2011. márc. 26. 22:49
 14/23 anonim ***** válasza:
én sehogy max megkérdezném hogy nincs-e melege nemhogy inkább ledobná :P :DDDD
2011. ápr. 3. 20:50
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
kérnék tőle egy törölközőt!
2011. ápr. 3. 20:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen, csak olyan furcsának találtuk a lányokkal, hogy mikor felnézett rögtön visszatemetkezett a gépbe.. pedig nem vagyok egy bányarém..
2011. ápr. 3. 20:55
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak szégyenlős. Vagy illetlenségnek tartotta, hogy leskelődjön. Nem kell mindjárt homárt kiáltani, vagy azt gondolni, hogy ronda vagy. Nyugalom van. Amúgy mit vártál volna, mit reagáljon a szerencsétlen? Ha kidobja a szobából a barátnőid, aztán letépi rólad a törölközőt, akkor meg az lett volna a baj...
2011. ápr. 3. 21:10
 18/23 anonim ***** válasza:
csináld meg velem én jól fogok reagálni!
2011. ápr. 3. 21:56
 19/23 anonim ***** válasza:
legalább egy huncut mosolyt megejthetett volna :(
2011. ápr. 3. 22:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted mit kellett volna csinálnia? Feláll, és a két barátnőd előtt leteper, vagy hasonló?:D Szerintem nem meglepő, hogy beletemetkezett a gépbe.
2011. ápr. 3. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!