Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok csaj miért szégyenli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok csaj miért szégyenli a striákat a combján?

Figyelt kérdés

sztem egyáltalán nem feltűnőek a halvány fehér csíkok...legalábbis a páromat nem zavarják.

eddig amelyik fiúkkal beszéltem erről, mind azt mondták, ha v.kinek am. jó az alakja, akk pár kis csík nem tud sokat rontani rajta...ezzel szemben azt látom, h egy csomó csaj ezen kesereg, és problémázik.

nekem nem volt túlsúlyom soha, és rendszeresen edzek, mégis van 2-3 a combomon. O.o

2011. márc. 25. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A lányok sok olyan hülyeségen paráznak ami a férfiakat abszolút nem érdekli. Ilyen ez is.

26/F

2011. márc. 25. 18:22
 2/6 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
100%

OFF:. Ez kicsit olyan, mint a pici cicik. Fiúknak csak a szájuk nagy, hogy nagy mellek kellenek nekik. Ez nem igaz. Nekem picike mellem van és sokáig zavar, de mióta tudom, hogy bejön nekik, szeretik. Mindegyik pasim a cicijeimet szerette a legjobban.

Csíkjaim is vannak, de ez nem érdekelt senkit, nem is említették sosem. Pattanásos arcom sem zavart eddig senkit.

22/N

2011. márc. 25. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:

mert önbizalom hiányosak, és minden apró kis hülyeséget tökéletessé akarnak tenni magukon. pedig kb senkit nem érdekel.

nekem is vannak, de még soha életemben eszembe se jutott, h ez akár gáz is lehetne vagy problémás vagy esetleg valakit zavarna. ezen az oldalon olvastam először, hogy ez mennyire problémás néhány ember számára

2011. márc. 25. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs rossz alakom, mégis nagyon zavarnak a striáim. Nem csak 1-2 van, hanem az EGÉSZ fenekemen kb fél centi sűrűséggel és a combom felső harmadában oldalt is végigfutnak. Én ha belenézek a tükörbe, undorítónak találom :(

20/L

2011. márc. 25. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért mért egy lány szeretne tökéletes lenni főleg a barátja előtt
2011. márc. 25. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül jelenti azt az a folt hogy elvagy ,vagy el volt(ál) hízva , egyszerű magyarázata is lehet, például , hogy megnőttél hirtelen , és így reagált a bőröd a hirtelen nyúlásra , vagy kihatással lehet rá akár a sport is.
2011. márc. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!