Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csaj miért szégyenli a striákat a combján?
sztem egyáltalán nem feltűnőek a halvány fehér csíkok...legalábbis a páromat nem zavarják.
eddig amelyik fiúkkal beszéltem erről, mind azt mondták, ha v.kinek am. jó az alakja, akk pár kis csík nem tud sokat rontani rajta...ezzel szemben azt látom, h egy csomó csaj ezen kesereg, és problémázik.
nekem nem volt túlsúlyom soha, és rendszeresen edzek, mégis van 2-3 a combomon. O.o
A lányok sok olyan hülyeségen paráznak ami a férfiakat abszolút nem érdekli. Ilyen ez is.
26/F
OFF:. Ez kicsit olyan, mint a pici cicik. Fiúknak csak a szájuk nagy, hogy nagy mellek kellenek nekik. Ez nem igaz. Nekem picike mellem van és sokáig zavar, de mióta tudom, hogy bejön nekik, szeretik. Mindegyik pasim a cicijeimet szerette a legjobban.
Csíkjaim is vannak, de ez nem érdekelt senkit, nem is említették sosem. Pattanásos arcom sem zavart eddig senkit.
22/N
mert önbizalom hiányosak, és minden apró kis hülyeséget tökéletessé akarnak tenni magukon. pedig kb senkit nem érdekel.
nekem is vannak, de még soha életemben eszembe se jutott, h ez akár gáz is lehetne vagy problémás vagy esetleg valakit zavarna. ezen az oldalon olvastam először, hogy ez mennyire problémás néhány ember számára
Nekem sincs rossz alakom, mégis nagyon zavarnak a striáim. Nem csak 1-2 van, hanem az EGÉSZ fenekemen kb fél centi sűrűséggel és a combom felső harmadában oldalt is végigfutnak. Én ha belenézek a tükörbe, undorítónak találom :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!