Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha egy pár esetében a lány fizikailag erősebb a fiúnál?
Én a kis törékeny lányokat szerettem mindig, szóval elő se fordulhatna ilyen.
Azért szerintem ez elég gáz lenne, ha a lány erősebb lenne, és lenyomna szkanderban is. Sz@r érzés lenne az biztos.
Elmennénk dolgozni, mit mondanék neki: "hozd ide azt a cementes zsákot szivi, dobd fel a platóra!" - Neeeem, ilyen nem fordulhat elő. :)
Azért én a 120 kilóra nem verném magam, öreg. Attól, hogy zsírgombóc vagy, még nem biztos, hogy erő is van. :D
És attól, hogy az egyik fenti kolléga 60 kiló a 180 cm-hez, még nem biztos, hogy annyira gyenge kisfiú, mint ahogy gondolják. Valószínűleg rajtam kívül mindenki meglepődne, ha a 60 kilós kolléga nyerne a 120 kilós kolléga ellenében szkanderban. Pedig nem lenne olyan váratlan. Ezeket most nem kell bántónak érezni, vagy ilyesmi, csak azért legyünk már képben a dolgokkal. És a 120 kilós emberkének meg tanácsos nekiállni sportolni valamit, mert a nagy örömködésben, hogy ő igazi férfi (mivel ugye a közhiedelem szerint a férfi 100 kiló fölött kezdődik), nem veszi észre, hogy az enyhén szólva durva túlsúlytól szétmennek az ízületei, főleg a térde. De hát mindenki éljen úgy, ahogy neki kényelmes...
Egyébként a fő kérdésre válaszolván: igen, gáz.
Én vagyok a 192/120-as ''kollega''.
Hát zsírgombócnak se neveztek még :D
Akad ugyan egy kis has, de a vállam még bőven szélesebb a derekamnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!