Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon visszataszító a kissé pattanásos arc?
Nem gáz, mondjuk küldhetnél képet, hogy konkrétan mennyire.
20f
Köszönöm a sok választ:)
14/L:
Isotrexint már használtam,nem volt túl jó,túlságosan kiszárította a bőröm.Kozmetikushoz is járok 2 havonta.
Képet inkább nem küldenék,ha nem haragszol:)
Ha nem az egészet borítja, akkor szerintem annyira nem gáz, bár én is lány vagyok. Nekem sokat segített a bőrömön az élesztő. 50 forint, és minden nap eszel belőle egy keveset úgy, hogy 7 nap alatt azért elfogyjon az 50grammos kocka. Sajnos nekem ettől függetlenül még eléggé pattanásos, de már közel sem annyira, mint volt.
Ami még szintén sokat tud segíteni, az a rendszeres nemi élet =) Nem vicc, nekem gyönyörű volt a bőröm, mikor 2 évig párom volt. Most egy éve nincs, azóta rohamoznak a pattanások. Persze, ne emiatt kezdj el szexelni, semmiképp se! Csak egy tény, mire is jó a szerelem =)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!