Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszimetrikus arc?!?
"azok állítólag a szépek akiknek nem annyira asszimetrikus az arcuk"
Ezt jól kicsavartad. Szóval... azokat tartják jóképűnek, helyesnek és/vagy szépnek, akiknek minél szabályosabb az arcberendezésük, minél szimmetrikusabbak az arcvonásaik.
A kérdésre a válasz tehát: igen.
De ez nem jelenti azt, hogy aki állítólag asszimetrikus, azt nem fogja senki szimmetrikusnak látni soha.
-Mami, mami ugye szép vagyok?
-Szép? Ehhh.. hát helyes vagy..
-De szép vagyok?
-Hááát maradjunk inkább a helyesnél..
Remélem érzékelteti a lényeget.
tökéletesen szimmetrikus arcot taszítónak nem emberinek látjuk, de tökéletesen szimmetrikus nem is létezik.
de mint írták már fentebb is.. nyilván aki kedvel mint embert az azt mondja jól nézel ki... aki meg nem ismer vagy nem kedvel mint ember az odavágja, hogy csúnya vagy.
objektív véleményt akarsz? tegyél fel képet..:)
már bocsi, de ezt a sok h.lyeséget nem tudom honna szeditek...
1. mindenkinek asszimetrikus az arca, így szimmetrikus arcot nem nagyon láthattatok még soha az életben
2. az életben szimmetrikus arc nem létezik, amit szimmetriának hisztek, az valójában asszimetrai
3. az asszimetria a szép, a szimmetria pedig ronda
nem ártana 1-2 antropológia-könyvet átfutnu
De ügyesen 3 pontba szedted a 2 pontodat.
"3. az asszimetria a szép, a szimmetria pedig ronda "
Kinek mi. Ne általánosítsad, vonatkoztasd mindenkire a saját nézetedet.
Ez a videó tökéletesen prezentálja, hogy mi a szép és mi a csúnya a kérdésedre válaszolva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!