Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maszturbált már valaki közület...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbált már valaki közületek porszívóval?

Figyelt kérdés
Nem kamu a kérdés, tényleg komolyan gondolom. Lehet 'kicsit' vad és nem hétköznapi, de tényleg megfordult már a fejemben hogy milyen lehet. :D Valaki?
2011. márc. 22. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. márc. 22. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:

hááát.... annááál máár, csak a fejőgép a jooooobbbbbbb!

aaaaz csúúúúúúúcs!

2011. márc. 22. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem volt valami nagy szám! A porszívó túl hamar elment. :D
2011. márc. 22. 21:34
 4/6 dag ***** válasza:
Maradok inkább a jobb kezemnél :D
2011. márc. 22. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
6%
a tésztanyújtóval, meg sajtreszelővel szoktam.
2011. márc. 22. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én gondoltam rá régebben, hogy ki kéne próbálni. Aztán láttam egy hírt egy pasasról, aki kipróbálta és a porszívó ereje kiszívta a levegőt a farka és a fém közül, lényegében teljesen beszorítva azt. Ez elszorított az ereket a farkán, így nem áramlott ki belőle a vér -> nem lankadt le neki -> nem tudta kihúzni. Szerencsétlen orvost hívott kínjában, az meg a tűzoltókat, mert le kellet vágni róla a csövet és nem mert kontárként nekiesni. A tűzoltók végül flexszel levágták a farkáról a porszívócsövet, úgy hogy a férfinek semmi maradandó baja nem lett. Csak éppen égett, mint a rongy. Ez a sztori nekem egy életre elvette a kedvem az ehhez hasonló "mókától".
2011. márc. 23. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!