Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy ronda srác szólít le titeket, mit csináltok?
Azonnal elhajtjátok, v lehet még belőle barátság, v esetleg még több is?
Őszinte válaszokat kérek, nem fogok érte lecseszni senkit :)
Mármint ha utcán leszólít?
Úgy tennék, mintha nem hallanám, és mennék tovább xD
Szia!
Ne add fel! :)
Én nagyon csúnyának tartottam az egyik férfi barátomat. (Engem általában nagyon szépnek találnak az emberek, az más kérdés, hogy én rondának látom magam.) Dolgoztam vendéglátóban, megpillantott engem, azután mindig bejött hozzám. Voltak közös ismerőseink, így barátok lettünk. Célozgatott rá, hogy lehetne több is köztünk, de nem érdekelt egyáltalán. Azután mikor szakítottam a párommal, ő vigasztalt meg, mellettem állt mindenben, és összejöttünk. Együtt élünk már 2 éve, őszintén szeretem és ő tetszik nekem a legjobban a világon! Ja, és mielőtt valaki megkérdezné: nem egy pénzes pasi, tehát nem az tetszett meg benne.
Amúgy sokat számít, hogy jó legyen a humorod, legyél stílusos. Ő speciel ezekkel fogott meg, és a mély, férfias hangjával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!