Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha egy ronda srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy ronda srác szólít le titeket, mit csináltok?

Figyelt kérdés

Azonnal elhajtjátok, v lehet még belőle barátság, v esetleg még több is?

Őszinte válaszokat kérek, nem fogok érte lecseszni senkit :)

2011. márc. 22. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem lennék szívtelen, de nem is hülyíteném. 15/L
2011. márc. 22. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy csajnak mindig jól esik, ha tudja, hogy "még neki is tetszem" és nem hiszem, hogy haragudna érte, legfeljebb elutasít, de mindenképp egy pozitív élmény számára.. (na nem egy ilyen egoista kivagyok mivagyok csaj..)
2011. márc. 22. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Annyit innék ,hogy széplenne.
2011. márc. 22. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát az önbizalmamnak tuti jó lenne. Én nem lennék vele bunkó, de megmondanám neki, hogy bocsi de én nem szeretnék semmi komolyat veled. :)
2011. márc. 22. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor úgy tűnik, nem nagyon érdemes próbálkoznom...
2011. márc. 22. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Mármint ha utcán leszólít?

Úgy tennék, mintha nem hallanám, és mennék tovább xD

2011. márc. 23. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a szépség relatív. Ha szerintem ronda, akkor nem randizok vele, de attól, hogy más tartja rondának, nekem még tetszhet!
2011. márc. 24. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne add fel! :)

Én nagyon csúnyának tartottam az egyik férfi barátomat. (Engem általában nagyon szépnek találnak az emberek, az más kérdés, hogy én rondának látom magam.) Dolgoztam vendéglátóban, megpillantott engem, azután mindig bejött hozzám. Voltak közös ismerőseink, így barátok lettünk. Célozgatott rá, hogy lehetne több is köztünk, de nem érdekelt egyáltalán. Azután mikor szakítottam a párommal, ő vigasztalt meg, mellettem állt mindenben, és összejöttünk. Együtt élünk már 2 éve, őszintén szeretem és ő tetszik nekem a legjobban a világon! Ja, és mielőtt valaki megkérdezné: nem egy pénzes pasi, tehát nem az tetszett meg benne.

Amúgy sokat számít, hogy jó legyen a humorod, legyél stílusos. Ő speciel ezekkel fogott meg, és a mély, férfias hangjával!

2011. ápr. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!