Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a feltuningolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a feltuningolt autókhoz odaállítani félpucér lányokat? Mi szükség van arra, hogy egy Tunning shown sztriptíz legyen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

17:48

Egy szóval nem írtam, hogy a nőket nem lehet.

Csak itt az volt a lényeg, hogy a férfiak miért...

Ebben az esetben (ha már felhoztad a nőket), nem hinném, hogy egy nő csak azért megvenne mondjuk egy szép rózsaszín autót, mert egy jó testű férfi kacéran mosolyog rá. Remélem érted.

Mindenkit meg lehet vezetni, kit ebben, kit abban.

2011. márc. 22. 18:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért mert a pasik 2 dolgok bámulnak meg mindig nagyon. A jó autókat és a jó nőket. Ha meg ez a 2 együtt van az nekik felér egy orgazmussal!
2011. márc. 22. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:

18:00-nak

úgy igazad van csak először a válaszod úgy tűnt mintha ilyen szokásos " bezzeg a férfiak " lett volna , de akkor bocsánat

2011. márc. 22. 18:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Abba viszont nem gondoltok bele, hogy ez rosszul is eshet a bnőtöknek? Lehet, hogy én vok a hülye de 1átalán nem tartom magmat rossz nőnek és a barátom is mondta h nem nőket akar nézni, hanem a kocsikat és szomorú volt mikor közöltem vele h nem megyek, de akkor is idegesít h bkit nézegethet félpucéran :S
2011. márc. 22. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de én is szívesebben nézek szép nőket, félpucér hímmajmok helyett. A pasid is szívesebben nézi. Szívesen szexelne is velük. Pasi. A farka után megy. Élj együtt a tudattal. A pasi cserélhető, ha meguntad.
2011. ápr. 6. 20:24
 16/16 Neverwalkalone ***** válasza:
Én előbb venném meg a kocsit, nő nélkül! Ha költesz rá, sose hagy cserben, de ha egy nőre?? XD
2012. aug. 30. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!