Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14cm hosszú merev pénisz az kicsi egy pasinak aki 21 éves? Lányok? Fiúk?
Én férfiúból vagyok, ámbátor jómagam is férfiak után futok. Úgy vélem, számomra a pénisz formája, a használó kreativitása mindigis többet jelentett, mint a mérete. A méret csak esztétika. Minél kisebb, tulajdonképp' annál praktikusabb lenne. Kár, hogy a naaagy-nagy társadalom ilyen méretfetisisztává tette az embereket :).
Enyém sem óriási, 16cm körüli. Amikor az aktuális partner nagyobb tőlem, mindig rosszabbul érzem magam :D. De általánosan elmondható: senki sem utasított még el ezen oknál fogva :). Bár többször is volt, hogy úgy éreztem, jó lenne azért, ha egy kicsit nagyobb lenne... (ezek amolyan vélt elvárások voltak, amiket a másik fél felől képzeltem be.)
Nekem is lenne egy kérdésem. Kinek volt eddig kicsi a péniszed? Ki panaszkodott?
Tegnap épp ez volt a téma melóhelyen, egyik srác henceget hogy neki 18 cm és minden csaj elélvez tőle, egyik sem mondta hogy nem volt orgazmusa. Mondtam neki hogy nem a méret a lényeg, mert ha egy csaj kielégíti magát egy újjával, vagy elélvez úgy hogy valaki kinyalja akkor hol is kell a 18 cm???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!