Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a képen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a képen látható lány alakjáról?

Figyelt kérdés

[link]

A fotó nem túl jó minőségű, de nagyjából kivehető mit kell rajt nézni. :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 22. 00:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tök szép csaj vagy szép a melled jó nagy :)))

arcod feneked combod mindened rendben van

tuti jó csaj vagy én biztosan hajtanék rád.

2011. márc. 22. 08:59
 12/20 Joco901019 ***** válasza:
Szerintem semmi gond az alakoddal tökéletes. Amúgy nekem többet ér egy lány arca kisugárzása, mint az alakja. Persze nem utolsó szempont, de először az arcát nézem meg a lánynak aztán a többit.
2011. márc. 22. 09:02
 13/20 anonim ***** válasza:
jóóó nagyon jó :)
2011. márc. 22. 09:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten szimpatikus és helyes.
2011. márc. 22. 09:28
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem várok megerősítést, az önbizalmam nem attól fog nőni, hogy tizenegynehány pasi véleményét elolvasom. :)

Ha nem felelek meg magamnak, akkor miért felelnék meg másnak is? Ha magammal nem vagyok kibékülve, kivel lehetnék? :)

Tisztában vagyok a hibáimmal, nagyjából tudom mik az előnyös részeim, de egyáltalán nem vagyok tökéletes.

Viszont nem látok bele az utcán sétáló emberek fejébe, és itt próbálok kicsit vájkálni bennük, megtudni, mit gondolnak egyetlen fotóból. Mintha meglátnának egy pillanatra az utcán... Ennyi. :)

Mindenki válaszát nagyon szépen köszönöm!

Szép napot!

2011. márc. 22. 09:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Kb aki az úton megbámul azoknak épp az a gondolata, hogy "ágyba vele". Nekem ahhoz nem is kell úton lennem. :D

26 ff

2011. márc. 22. 11:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk ez a kép alapján szerintem sok mindent nem lehet mondani,mert a kép is elég homályos és a testedet sem látni rendessen,amúgy valoszinü nem vagy ronda:),de azért egy kicsit szebb tisztább képet is felrakhattál volna!

De szerintem nincs gáz,ennek a kép alapján!

2011. márc. 22. 11:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Az alakod teljesen rendben van. Legyél büszke magadra nyugodtan, mert nőies vagy.
2011. márc. 22. 12:54
 19/20 anonim ***** válasza:
vidámabb mosoly kellene az arcodra,mintha szeretnéd az életet.
2011. márc. 22. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha női szemmel nézem, azt mondom, hogy husi. Én is ilyen vagyok, de a csípőm feltehetőleg szélesebb, mint neki, bár semmit se lehet látni belőle.... :D Nem örülök neki, én még fogyni akarok jó 10kg-t! (nagyon csalóka a kép tényleg) :D
2011. márc. 22. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!