Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a képen látható lány alakjáról?
A fotó nem túl jó minőségű, de nagyjából kivehető mit kell rajt nézni. :)
Köszönöm a válaszokat!
Tök szép csaj vagy szép a melled jó nagy :)))
arcod feneked combod mindened rendben van
tuti jó csaj vagy én biztosan hajtanék rád.
Nem várok megerősítést, az önbizalmam nem attól fog nőni, hogy tizenegynehány pasi véleményét elolvasom. :)
Ha nem felelek meg magamnak, akkor miért felelnék meg másnak is? Ha magammal nem vagyok kibékülve, kivel lehetnék? :)
Tisztában vagyok a hibáimmal, nagyjából tudom mik az előnyös részeim, de egyáltalán nem vagyok tökéletes.
Viszont nem látok bele az utcán sétáló emberek fejébe, és itt próbálok kicsit vájkálni bennük, megtudni, mit gondolnak egyetlen fotóból. Mintha meglátnának egy pillanatra az utcán... Ennyi. :)
Mindenki válaszát nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
Kb aki az úton megbámul azoknak épp az a gondolata, hogy "ágyba vele". Nekem ahhoz nem is kell úton lennem. :D
26 ff
Hát mondjuk ez a kép alapján szerintem sok mindent nem lehet mondani,mert a kép is elég homályos és a testedet sem látni rendessen,amúgy valoszinü nem vagy ronda:),de azért egy kicsit szebb tisztább képet is felrakhattál volna!
De szerintem nincs gáz,ennek a kép alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!