Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány? 16/L,175 cm, normál (homokóra) alkat, szőkésbarna, középhosszú haj, nagy barna szemek, vékony derék, szélesebb csípő. Egyik fiúnak sem vagyok elég jó! Miért?
Pedig a környezetemben sokan mondják, hogy miért nincsen barátom, pedig olyan szép vagyok szerintük. Vannak udvarló fiúk (gyakran utánam fütyülnek), de semmire sem jutok velük. Sokan kihasználnak, megcsalnak, ilyenek. Udvarolnak egy darabig, majd abbahagyják, pedig nem tűnök elérhetetlennek. (Két lábbal járok a földön.)
Szerintetek látatlanban mi a gond velem? Fiúk, bejönnék nektek?
fogalmam nincs, de remélem majd megoldódik:)
a gond ott kezdődik, hogy még alig tudnak rólam valamit, és már el is tűntek a láthatárról:D
Ez fura, pedig a leírásodban rengeteg olyan dolgot olvasok ami nagyon is pozitív tulajdonság.
Kezdjük rögtön azzal hogy hűséges vagy, így nem kell aggódni, hogy mit csinálsz miközben nem vagytok együtt.
Ragaszkodó..ezt én valahogy úgy fordítom jelen esetben hogy nagyon szeretsz a pároddal lenni és érzelmileg erősen tudsz kötődni.
Az alatt hogy érzelgős vagy azt érted hogy könnyen elsírod magad,mert az mondjuk nem mindig szerencsés.
Tehát összefoglalva te olyan lány lehetsz akit szívesen elfogadna az ember mint barátnőt.
21/F
Én pont egy ilyen lányt keresek, de nem találok, hiába udvaroltam normálisan bárkinek is, csak kihasználták, hogy kedves voltam.
20f
unokatesóm is homokóra lakat, jó kerek popsija van, keskeny dereka, lapos hasa, jó barna bőre, nagy mellei (C,D) de szépek, és kb 162cm 52 kg, 23 éves, nagyon okos, motorozik, autót vezet, három nyelven beszél, hamarosan diplomát szerez, rendes is, van köldök piercingje, nem is nagyon sminkeli magát, nem cicababa de bombázó, kezd házias lenni,
szép hosszú ápolt körmei vannak, tud úszni, korizni, szal elég sportos is, néha buliba jár, szeret kirándulni, strandolni, nincs káros szenvedélye, dolgozik is, elég mobil, arca se ronda, szép hosszú hullámos haja van
aztán mégis sokan megcsalták, átverték, kihasználták
igaz most van pasija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!