Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utasítottál már el csókot? Ellökted a másik félt magadtól?
mostani barátnőm csinálta ezt velem még az ismerkedési fázisban.
elhívtam randira és nem engedte hogy megcsókoljam, párszor próbálkoztam, majd csak a hazaúton. de amint megtört a jég nagyon odaadó lett :P
ennek lassan 5 hónapja
Velem is előfordult már, hogy el kellett hajolnom, de aztán később már majdnem lökdösődnöm is kellett. Szóval hülyeség, hogy a "férfiak ennyire nyomulósok".
És egyébként velem is az a helyzet, hogy a jelenlegi barátnőm elfordította a fejét, amikor szerettem volna megcsókolni. Három éve. Aztán közben jártunk is mással, de legjobb barátok lettünk, és csak így alakult végülis...
22:37-es vagyok
mert akkor lett túl egy kapcsolaton és nem akart beleugrani semmibe. de eddig úgy néz ki jóltettem hogy nem adtam fel, meg ő is hogy engedett végül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!