Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlzott igényeim lennének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzott igényeim lennének?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy számomra nagyon fontos a higiénia. Múltkor beszélgettünk a barátnőimmel, ahol kifejtettem (nincs senkim), hogy olyan sráccal szeretnék összejönni, aki annyit ad a higiéniára mint én, ugyanis szerintem ez lenne a természetes:

-minden nap fürödni/tusolni, ha kell 2x

-naponta 2x-3x fogat mosni

-szex előtt megfürdeni, utána is (nem kell rohanni a tus alá, de na..)

Megkaptam, hogy túlzott igényeim vannak, túl tisztaságmániás vagyok, nem nagyon fogok ilyen srácot találni. Erre eléggé kiakadtam, ugyanis ez lenne szerintem a természetes, szerintük elég 2naponta megfürdeni, fogat mosni is elég 1x egy nap, vagy 2naponta, szex előtt meg egyáltalán nem kell fürdeni.

Szerintem pl. a minimum, hogy megtiszteljem azzal a páromat, hogy szeretkezés előtt megtisztálkodom (izzadás, wc-zés miatt, stb).

Tényleg én lennék mániás? Ebből viszont nem akarok lejjebb adni, számomra az ápoltság alapkövetelmény.

2011. márc. 20. 20:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Szex előtt alap dolog a fürdés!!
2011. márc. 20. 21:21
 12/31 anonim ***** válasza:

Hogy ennyire elfogadott, ha valaki több napig nem is fürdik? és akár csak minden másnap most fogat? te jó ég...

akkor azért van sokszor büdös a buszon...-.-

Teljesen egyetértek veled mindenben.

Bár nem értem...a barátnőid milyenek? Mert ebből én úgy képzelem el, hogy kissé igénytelenek.

Amúgy hidd el, hogy sok pasi ilyen:) szerencsére.

2011. márc. 20. 21:29
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én még hugyozás elött is kezet mosok, mert megtisztelem a farkam, hogy retkes kézzel nem fogom meg!!!

Na erre varj gombot anya.

2011. márc. 20. 21:32
 14/31 anonim ***** válasza:
Utólsó:D
2011. márc. 20. 22:37
 15/31 Thurston ***** válasza:

"-szex előtt megfürdeni, utána is (nem kell rohanni a tus alá, de na..)"

A szenvedély és a romantika faktor odab@sz nálad ahogy látom.

2011. márc. 20. 23:10
 16/31 Thurston ***** válasza:

És azon kívül, hogy a szex előtti illetve utáni fürdőberohangálás megöli a spontaneitást és a romantikát is, én kifejezetten rühellem ha a barátnőm közvetlenül előtte fürdik azért is, mert felettébb izgatónak találom az ő saját illatát és ízét. Ezzel szemben gyűlölöm a tusfürdőt lenyalni róla, meg végig azt szagolni. Hasonló okokból nem szeretem azt sem, amikor parfümöt használ. De ha csak kettesben vagyunk, nem is szokott szerencsére.

Mielőtt jönne a rinya: azért a napi egy-két fürdés alap, meg ha tényleg totál szénnéizzadtad magad (úgy, hogy izzadtságszagod is van!), akkor szex előtt is oké, dehát...

2011. márc. 20. 23:16
 17/31 anonim ***** válasza:

Hát, mindenben egyet értek veled, kivéve a "szex előtt mindenképpen lefürdünk" dologgal.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szoktam előre megbeszélni a barátommal, hogy "na most akkor szeretkezünk", az csak úgy jön.

És milyen illúzió- és vágyromboló dolog, hogy éppen pettingelünk és valamelyikünk kirohan lezuhanyozni?

Ha valaki igényes magára és rendszeresen tisztálkodik, akkor alapból nem lehet olyan koszos, vagy büdös, hogy szex előtt is le kéne fürdeni.

Legalábbis nálam ez így van.

L/24

2011. márc. 21. 00:52
 18/31 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ!

21:29-nek: Nem nézné ki az ember a barátnőimből, trendin öltözködnek, és amúgy intelligensek is, csak sajnos a higiéniára nem adnak kellőképp.

Örülök, hogy sok hasonló felfogású ember van mint én:D

A spontaneitásról annyit, hogy ha pl. megjön a partneremmel a kedvünk, akkor zuhany alatt/kádban kezdjük, szerintem ezzel nincs semmi probléma:)

Várok még véleményeket:)

2011. márc. 21. 22:58
 19/31 anonim válasza:
aza probléma napi 2fürdéssel romlik a bőr PH értéke
2011. márc. 29. 17:23
 20/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tisztaságmánia, csak alapvető igényesség. Naponta többször is zuhanyzok, reggel-este alap a fogmosás, plusz nem lépek ki napközben úgy az utcára, hogy ne mosnék fogat, mégha aznap már 3szor is mostam. Ha pénzhez nyúlok vagy hazaérkezem kézmosás vagy ha nyilvános helyen használom a mellékhelységet, használat előtt mindenképp. És a szex előtti zuhanyzás sem épp olyan illúzióromboló, mint annyian mondják, miért ne lehetne közösen zuhanyozni és akár már ott elkezdeni az előjátékot? Meg amúgy is imádom, ha a csaj kiszál a zuhany alól és egy szál törölközőben lépdel felém, vizes a teste és finom illatu. Persze, néha spontán is be kell vállalni.
2011. márc. 29. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!