Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írják sokan azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják sokan azt, hogy az őszinte palikat szeretik?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam ezt írva... közben tapasztalom, h a hanglereknek, akik pofátlanul hazudnak össze-vissza sokkal jobban megy a csajozás. Én pedig utálok hazudni, tehát őszinte vagyok és a csajozás nem is nagyon megy. Csak szenvedek a csajok miatt.
2009. febr. 23. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Tudod a nőkben van valami ami miatt ösztönösen vonzódnak a "rosszfiúkhoz." De ezek a kapcsolatok a legritkább esetben forulnak komollyá. Az olyan pasik csak skalpokat gyűjtenek, a nők pedig élvezik, hogy éppen ők az aktuális pár és sok nő talán irigykedik rájuk. DE, ha egy nő már komoly kapcsolatot szeretne és hosszabb távra tervez akkor viszont tényleg az őszinte pasikat keresik. Ne változz meg mert ezerszer többet érsz így mintha már lett volna egy szekérnyi barátnőd. Hidd el tényleg jobban értékeljük a magadfajtát, még ha ez most hihetetlen is számodra. Meg fogod találni a hozzád illő lányt, csak talán egy kicsit többet kell rá várnod.

Egy nő!

2009. febr. 23. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Bizony, minden nővel így van ez - és én sem vagyok kivétel.

Mindenkinek az az álma, hogy a legmenőbbel járjon, ő legyen a középpontban, és ezáltal népszerű legyen, hogy ilyen pasival jár.

És ilyenkor az őszinte, kedves, megértő pasik eltörpülnek a "rosszfiúk" mellet.

Remélem hamarosan inkább az őszinte pasik jönnek "divatba".

Giselle

2009. febr. 23. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
hát én pl rohadtul nemakarnék menő-manó fiút,aki teszi az agyát mindenkinek.A hazugságot,meg a nagyképűséget pedig ki nem állhatom...nem menő szerintem a nagyotmondás...igenis egy fiú is felvállalhatja azokat a dolgokat,ami mondjuk nem annyira férfias,nekem ez sokkal jobban inponál,mint bármiféle ferdítés!Férfias őszinteség rules!
2009. febr. 23. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Attól, h utálok hazudni még nem vagyok kimondottan "jófiú".

Mondták már rám azt is, h "rosszfiú" vok, bár azért gyakrabban inkább jófiú vok, de nem az a tipikus jófiú.

2009. febr. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!