Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várnátok egy lányra/fiúra 3éven keresztül?
ez a lány/fiú neked a legfontosabb,és imádod. !
ha igen,miért?
ha nem,miért?
Hogy értve?
Ha már együtt voltunk igen, ha meg nem nem hiszem... de nem tudom h mire érted... sex-re vagy csak úgy :)
nekem az egyik ismerősöm /lány/ "várt" egy pasira három évet.Vagyis inkább a pénzére!
A srác kapcsolatban volt, együtt élt a lánnyal, aztán addig addig harcolt ez a liba, amíg a szeretője lett a pasinak egy éven keresztül, de két évig nem kellett a pasinak, majd egy év után megkérette a kezét és már házasok!
A srác egy tutyimutyi amúgy, orránál fogva vezeti a lány, nem szerelmes és nem is boldog, de megérdemli !!!:)
ezt csak azért írtam le, mert pl ilyen szituban nem várnék , max pár hónapot,... míg a srác ha érdeklem és már nem jó a kapcsolata az aktuális partnerrel ,.... akkor úgymond ez idő alatt rendezi az életét . Ha úgy kell rá várni, hogy közben van vkije, akkor nem is akar engem , és én kizárt, nem tudnék bele rondítani más kapcsolatába, akármennyire szerelmes vagyok ! Ha ő is szerelmes belém, akkor lép, nem kell három év, ha nem nem lép, nincs miről beszélni, nem ?:D
Nem is tudom, három évet talán úgy várnék egy pasira, ha a munkája miatt mondjuk külföldre kényszerülne menni, de ha szerelmes lennék mennék utána :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!