Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/17 anonim válasza:
Horváth Éva:)
Nem tartom általános értelemben vett szép nőnek, mégis van valami ami megfog benne, szóval nekem bejön:)
3/17 anonim válasza:
ja ő az aki már 10éve 30éves jaaaaa
4/17 anonim válasza:
9 éve lehet 30 éves, de 10 éve nemXD Mert már 40 jön:) Tudod tízes számrendszerben dolgozunk:D
5/17 anonim válasza:
teste jó. de az első képen szerintem csúnya a feje.
6/17 anonim válasza:
retusált képeken szép. mint kb mindenki
az életben meg teljesen átlagos nő.
8/17 anonim válasza:
Kedves Horváth Éva, most azt várod, hogy írjuk, hogy szép vagy? Mi értelme van, hogy kirakod a saját képed? Pfff ...
:P
9/17 anonim válasza:
szerintem nagyon jó csaj! hozzáteszem, hogy a maga korosztályában, nekem már elég idős lenne. azon kevés magyar celeb nők egyike akit nem utálok, nekem kifizetetten szimpatikus. a haja nagyon tetszik, az alakja is tökéletes. az arca az nem tetszik annyira, számomra túl karakteres-különleges, de szép.
10/17 anonim válasza:
Szét van műtve az orra-szája, amúgy meg egy sima cigányasszony. Ez az egyenorr... Mindenki ugyanahhoz az orvoshoz jár szabatni? Vagy van egy ilyen sablon, amit szétosztanak egymás közt az orvosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!