Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak az embernek érzelmei?
Figyelt kérdés
Néha sokkal jobb lenne, ha nem lenne
Persze amikor jó akkor nagyon jó, de pár nap múlva már egy hatalmas fordulat és vége. Ki gondolná?
2011. márc. 19. 19:56
1/12 anonim válasza:
Mr Spock-nak nincs, ő félig Vulkáni
2/12 anonim válasza:
ez így van ahogy mondod. De érzelmek nélkül az ember csak egy egyszerű tárgy lenne. Kellenek az érzelmek a boldogsághoz.
3/12 anonim válasza:
Én sosem kívántam azt, hogy ne legyenek érzelmeim, hiszen az, hogy ÉRZEK, azt jelenti, hogy ÉLEK!
4/12 anonim válasza:
Haha te is egy érzéketlen dög vagy:)
5/12 anonim válasza:
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
Én meg néha azt kívánom bár ne élnék.
7/12 acel válasza:
Én elég jól el tudom nyomni az érzéseimet, de őszintén minek? mi értelme annak ha nincsenek?
8/12 A kérdező kommentje:
csak a szomorúság vetett fel bennem ilyen kérdést
2011. márc. 19. 20:10
9/12 anonim válasza:
Másképp mért születnénk meg,hogy egész végig egy helyben üljünk? Az érzelmek mozgatnak.
10/12 anonim válasza:
na látod ha nincs a szomorúság fel se tetted volna ezt a nagyszerű kérdést. már megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!