Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora különbség van a pároddal a magasságotokban? Zavar ez bármit is?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 00:44
11/19 anonim válasza:
10 cm. Néha lábújra emelkedik amikor csókolózunk és tetszik neki, de amúgy feleslegesen csinálja. Nem zavaró a 10 cm.
24/F
12/19 anonim válasza:
22 cm és másfél év a barátom javára és vagy 10kg az én javamra. SENKIT nem zavar :)
13/19 anonim válasza:
A barátom 183cm én 165cm de én 2hónappal idősebb vagyok :)
Szerintem pont jó így kis törékeny csajnak érzem magam mellette és ő megvéd ,ha kell :)
14/19 anonim válasza:
13 cm
Én vagyok a magasabb.
Ja és én vagyok a lány :P
És egyáltalán nem érdekel, mert nagyon szeretem <3
15/19 anonim válasza:
Ő 185 cm én 165 :)
előtte egy alacsonyabb és vékony fiúval jártam és bár jó volt vele, de vhogy a mostani páromhoz jobb hozzábújni, megölelni :) 6 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem :)
16/19 anonim válasza:
barátnőm: 163 cm, én: 193 cm :D:D ez elején kicsit fura volt, de hamar megszoktuk. 3 éve vagyunk együtt :) 18/L-18/F
17/19 anonim válasza:
ha egyszer végre a párom lesz, akkor majd olyan jó 20 cm lesz kb.:)
18/19 anonim válasza:
165 vagyok a párom meg 192.
Én 53kiló vagyok ő pedig 95 :)))
És bár őt néhakicsit zavarja de engem nem:)
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!