Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teis mindig begerjedsz a csóktól?
Figyelt kérdés
Mármint ha valaki, legyen akár fiú vagy lány megcsókol akkor legszívesebben ott helyben leteperném bárhol is vagyunk, mert annyira jó:D Vagy csak én vagyok ilyen?2011. márc. 18. 12:01
1/9 anonim válasza:
Mindenki így van ezzel a kapcsolat elején...
Szép is a szerelem.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor mindig tartsak magamnál cserebugyit, ha ez egyik elázna?.....XDDD
2011. márc. 18. 12:05
3/9 anonim válasza:
Igen, és tampont is tegyél be, nehogy mindened elázzon.
4/9 anonim válasza:
Ez velem is így van :/olyan szinten feltud húzni egy csókkal is vagy szorosabb öleléssel, h ja utána furcsa is menni:/XDXDXD
5/9 anonim válasza:
En is igy vok ezzel foleg h ha olyan szenvedelyes a csok
6/9 anonim válasza:
A múlkor azt hittem ott az utcán lekapja rólam a ruhát. XD
Igen. Egy kicsit kínos is mert már lassan nem tudok mit kezdeni a dupla gatyán kívül. Olykor nézegetem, vajon foltos e a nadrágom. :( (Nem élvezek el csak...)
24/F
7/9 anonim válasza:
a kapcsolat elején én is így vagyok, utána tudok magamon "uralkodni", de ha kell meg jó minek uralkodjak :) ?
8/9 anonim válasza:
csak ha olyan csókol meg, aki iránt érzek is valamit:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!