Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik a nőknek, ha egy férfi szeretné lecsökkenteni a nemi vágyát?
Msn-en és élőben is vannak lány és nőbarátaim, akikkel nagyon jól kijövök. Persze van párjuk és egyébként sem jutna eszembe egyikkel sem kikezdeni. Cserébe viszont bármit meg tudok beszélni velük. A múltkor többüknek is megemlítettem, hogy amennyiben lenne egy hivatalosan elismert, megbízható férfi libidócsökkentő gyógyszer, akkor én szívesen szedném. Erre kivétel nélkül mosolyogni kezdtek, illetve elképedtek, volt, aki egyenesen lehülyézett. Hiába mondtam, hogy nekem ez a helyzet nagyon rossz, a válasz az volt, hogy foglaljam el magamat és ne rugózzak ilyen marhaságokon. Dehát nekik könnyű, mert párkapcsolatban élnek, nekem pedig régóta nincs se barátnő, se szex.Szóval nem értem, hiszen még szeretnek is jóbarátként.
Gyanítom, hogy más nők is hasonlóképp állnak hozzá a témához és ők se szeretnék, ha a férfiak mesterségesen lecsökkentenék a vágyukat. De ez tényleg érthetetlen, mert mindig amiatt van a probléma, hogy mi túlzottan szexmániásak vagyunk. Ezzel a megoldással szerintem mindkét fél jobban járna. A férfiak lenyugodnának és sokkal kiegyensúlyozottabbak lennének, a nők pedig végre megszabadulnának ettől a kellemetlen nyűgtől. Azonban úgy tűnik, ez mégsem olyan nyerő ötlet.
Én attól tartok, hogy soha nem fogom megérteni a nők gondolkodásmódját. Nagyon szeretném, ha valaki, aki nőből van, felvilágosítana.
21.17
köszi! Bár arra gondoltam, ha kicsi lenne a vágyam, akkor talán jobban értékelnének a lányok.
21.22
Remélem, hamarosan lesz majd barátnőm!
Egyébként azért gondolkodtam ezen, mert már unom, hogy még a csapbúól is a nők panasza folyik a férfiak szexmániája miatt.
Azért nem örülnek mert:
1. rengeteg kellemetlen mellékhatása lenne(példákat már soroltak az előttem szólók asszem)
2. a nők biológiailag arra vannak beállítva, hogy m inél inkább evolúciósan sikeres= minél inkább szaporodóképes= minél maszkulinabb pasit fogjanak ki. Ezt egy olyan populációban ahol több az ilyen sikeres pasi nagyobb valószínűséggel tudják kiválasztani. Ha te csökkented a magad sikerességét , azzal a populációét is csökkented.
21.25
Előre megválaszoltad a kérdésemet, köszönöm neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!