Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek tetszik ha 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszik ha 1 pasi izmos, és látszódnak vastagon az erei?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

De komolyan kérdezem, miért látszódik? Mit csinálsz, hogy látszódik?

Lehet, hogy 18/F meleg, és azért válaszolt.

2011. márc. 17. 19:56
 12/19 anonim ***** válasza:

"De komolyan kérdezem, miért látszódik? Mit csinálsz, hogy látszódik? "

mert kondizik?

2011. márc. 17. 19:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen kondizok :) meg más egyéb sport...
2011. márc. 17. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen. *-*
2011. márc. 17. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Oké, de kondizás alatt mi értesz? Miért kell könyörögni, hogy eláruld? pls
2011. márc. 17. 20:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Diétától látszódnak jobban az erek, meg attól mert sokat kondizik:D nincs rajta zsír.
2011. márc. 17. 21:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Kondizás alatt azt értem hogy van 1 eddzéstervem mint minden testépítőnek és heti 3-4 szer lejárok eddzeni 1 kő keményet :) de egyébként árulnak értágító szereket is ha nagyon szeretnél vastagabb ereket :)
2011. márc. 18. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Hmm,persze h tetszenek az izmos,széles-vállu pasik,meg az is tetszik ha látszanak a kezein az erei,csak ne vigye tulzásba :D ;) Utcán megnézem ám öket,vagyis hát akárhol látom öket,megnézem jól,talán még meg is fordulok.Izmos fenekük is van ám ;) huhh

17/L

2011. márc. 19. 03:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem is kiállnak az ereim ha kondizok, már akkor kiálltak, mikor elkezdtem. Pedig lány vagyok és előtte 4 évig semmilyen sportot nem űztem, a napi lépcsőzésen és sétán kívül. Szóval ennek lehet oka az is, mint nálam, hogy piszok vékony a bőre az illetőnek, nekem a combomon is átlátszanak az erek, a karomon is, a kézfejemről pedig ne is beszéljünk. Egyedül a vádlimon nem, akárhogy terhelem.

Tudom, nem szép látvány, de ez van, ha valaki szeret, ezzel együtt szeret, nem parázok :)

Amúgy a kérdésre válaszolva, nekem tetszenek az olyan pasik.

22/L

2011. máj. 26. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!