Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik ha 1 pasi izmos, és látszódnak vastagon az erei?
De komolyan kérdezem, miért látszódik? Mit csinálsz, hogy látszódik?
Lehet, hogy 18/F meleg, és azért válaszolt.
"De komolyan kérdezem, miért látszódik? Mit csinálsz, hogy látszódik? "
mert kondizik?
Hmm,persze h tetszenek az izmos,széles-vállu pasik,meg az is tetszik ha látszanak a kezein az erei,csak ne vigye tulzásba :D ;) Utcán megnézem ám öket,vagyis hát akárhol látom öket,megnézem jól,talán még meg is fordulok.Izmos fenekük is van ám ;) huhh
17/L
Nekem is kiállnak az ereim ha kondizok, már akkor kiálltak, mikor elkezdtem. Pedig lány vagyok és előtte 4 évig semmilyen sportot nem űztem, a napi lépcsőzésen és sétán kívül. Szóval ennek lehet oka az is, mint nálam, hogy piszok vékony a bőre az illetőnek, nekem a combomon is átlátszanak az erek, a karomon is, a kézfejemről pedig ne is beszéljünk. Egyedül a vádlimon nem, akárhogy terhelem.
Tudom, nem szép látvány, de ez van, ha valaki szeret, ezzel együtt szeret, nem parázok :)
Amúgy a kérdésre válaszolva, nekem tetszenek az olyan pasik.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!