Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem hátrányban vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hátrányban vagyok emiatt, szerintetek is? Fiatalabbnak nézek ki

Figyelt kérdés

19 éves vagyok (lány) és nem nézek ki a koromnak megfelelően...volt aki 13-14nek nézett. még nem volt barátom. és igaz csak 1x, de az megtörtént, hogy emiatt nem akart velem megismerkedni egy fiú. :s nagyon rosszúl éreztem magam miatta. nincs bennem semmi nőies. így is általában inkább a pedofilok szoktak megnézni.:ss

a baj csak az,hogy nekem nagyon tetszenek a kicsit izmosabb férfiak. akik férfiként is viselkednek.

teljesen hátrányban érzem magam emiatt, és hülyének is.

szerintetek ez baj egy lánynál, ha fiatalabbnak néz ki,mint amennyi?

2011. márc. 17. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is olyan vagyok mint te, babaarcom van, 23 éves vagyok és kb. 14-nek néznek. Kiki Kannibal-ra hasonlítok nagyon, mindenki azt mondja. Van egy lányom is és szinte kivétel nélkül tinianyunkának néznek, nagyon idegesítö. Hiába a smink meg a nöies ruhák, úgy nézek ki benne, mintha most próbáltam volna fel anyuci cuccait.

Hátrányom rengeteg származott, pedig érett gondolkodású nö vagyok, a 30as férfiakat szeretem, ehhez képest a legmagasabb korú párom eddig a férjem, aki 25 éves, csöppet gyerekes gondolkodással.

Szóval együttérzek maximálisan!!!:)

23/N

2011. márc. 17. 17:22
 12/15 A kérdező kommentje:

"Hiába a smink meg a nöies ruhák, úgy nézek ki benne, mintha most próbáltam volna fel anyuci cuccait. "

igen,velem is ez a helyzet..ezért sem tudok annyira nőiesen öltözködni vagy sminkelni.

nekem nincs annyira babaarcom néha vannak pattanásaim azért, de még is így fiatalabbnak nézek ki.

2011. márc. 17. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
szia! 21 vagyok,és sokszor 16-17nek néznek, a személyit mindig elkérik tőlem,mondjuk a sminkelek és nagyon kiöltözöm akkor már úgy 18nak is néznek
2011. márc. 17. 18:08
 14/15 anonim ***** válasza:
utsó vagyok 175cm vagyok,és van mellem is meg fenekem is,szóval nem elől deszka hátul léc vagyok,egyszerűen olyan babaarcom van
2011. márc. 17. 18:09
 15/15 Diana8 ***** válasza:
100%

Szerintem emiatt hülyeség rosszul érezned magad. 18 éves vagyok, és engem is maximum 15 évesnek néznek. Én ennek nem érzem a hátrányait, bár én szeretem is, hogy fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok. Ha ezért nem kellek egy fiúnak, akkor így járt. :D Nem mellesleg simán bemegyek olyan helyre, ahol 16 éves korig ingyen van a belépés, de afölött már fizetni kell. :D

Szóval szerintem neked is az előnyeit kéne kihasználnod ennek, nem pedig a hátrányain rágódni. Az, aki azért nem akar veled járni, mert fiatalabb vagy, mint amennyinek kinézel, az meg sem érdemel. Ha nem önmagadért szeret téged, akkor szeret majd mást azért, amit az ágyban tud neki nyújtani. Csak téged mentett meg egy csalódástól. :) Meg különben is, eddig még csak egyszer történt ez meg veled, szóval ez még nem jelenti a világ végét. Komolyan mondom, ne vedd fel ezt, hanem élvezd, hogy akár 30 év múlva is simán 10 évvel fiatalabbnak fogsz majd kinézni! :D

Ha izmosabb pasit akarsz, akkor menj le fitnesz-szalonba, és futó-padozz, vagy valamit csinálj, ott biztosan találsz neked megfelelőt, és nem kizárt, hogy te is tetszeni fogsz ott valakinek. :)

2011. márc. 17. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!