Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egy lany ker bocsanatot egy fiutol?
Az a helyzet, hogy nem tudom, hogy kerjek bocsanatot tole, vagy sem.
Az tortent, hogy elmondtam egy sracnak, hogy tetszik. Vartam kb 2 napot; de nem mondott semmit, ezert msnrol illetve hi5rol letiltottam. Az igazat megvallva en nem akartam, de az egyik baratnom eroskodott nagyon, hogy o nem volt kepes nekem valaszolni, ezert nyugodtan toroljem ki.
Probaltam visszairni msnre, de nem fogad el; illetve facebookon bejeloltem es ott elfogadott. Msnre probaltam 2 szer is visszairni, de nem fogadott el. Szerintetek kerjek tole bocsanatot vagy ne?
SZerintem
1. Nincs miért bocsánatot kérj.
2. Elég bunko,hogy hagy 2 napig szenvedni...
3. Már fel vett volna ha érdekled..
Nyugodtan kérj bocsánatot (nem kell túlbonyolítani, egy "ne haragudj" elég lesz), de tedd hozzá, hogy azért tetted, mert nagyon rosszul esett, hogy te egy fontos dolgot közöltél vele és ő semmit nem reagált rá.
Mert ő sem volt túl udvarias. Azért illett volna reagálni valamit erre. Ha hirtelen nem volt tisztában azzal, mit mondjon, legalább annyit, hogy adj egy kis időt, hogy átgondolja.
itt mki hülye?:D miért kéne bocsánatot kérni? azért mert megmondta a fiúnak h tetszik, a fiú meg direkt leszarta?:D
jól tetted h letörölted őt! vissza se kellett vna őt venni. akkor tudtad volna meg, hogy neki is tetszel-e, ha ő vesz vissza téged! de nem tette!
megalázkodtál előtte, mert először bevallasz neki vmit, nem válaszol, letiltod, és utána még te esdekelsz, hogy fogadja el a jelölést.
itt mki hülyén gondolkozik, te jó isten!
nehogy bedőlj nekik, semmiért nincs bocsánatot kérni!!
jo ha ennyire bocsanatotakarsz kerni akkor kerj:)
De szerintem inkabb beszéljétek meg és ne bocsanatot kerj
jo ha ennyire bocsanatot akarsz kerni akkor kerj:)
De szerintem inkabb beszéljétek meg és ne bocsanatot kerj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!