Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha egy lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha egy lany ker bocsanatot egy fiutol?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem tudom, hogy kerjek bocsanatot tole, vagy sem.

Az tortent, hogy elmondtam egy sracnak, hogy tetszik. Vartam kb 2 napot; de nem mondott semmit, ezert msnrol illetve hi5rol letiltottam. Az igazat megvallva en nem akartam, de az egyik baratnom eroskodott nagyon, hogy o nem volt kepes nekem valaszolni, ezert nyugodtan toroljem ki.

Probaltam visszairni msnre, de nem fogad el; illetve facebookon bejeloltem es ott elfogadott. Msnre probaltam 2 szer is visszairni, de nem fogadott el. Szerintetek kerjek tole bocsanatot vagy ne?

2011. márc. 17. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

SZerintem

1. Nincs miért bocsánatot kérj.

2. Elég bunko,hogy hagy 2 napig szenvedni...

3. Már fel vett volna ha érdekled..

2011. márc. 17. 14:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Ebben a konkrét esetben nem tudom. De normális emberek között, ha valaki megbántja a másikat akkor illik bocsánatot kérni, függetlenül attól hogy fiú vagy lány az illető.
2011. márc. 17. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kérj bocsánatot (nem kell túlbonyolítani, egy "ne haragudj" elég lesz), de tedd hozzá, hogy azért tetted, mert nagyon rosszul esett, hogy te egy fontos dolgot közöltél vele és ő semmit nem reagált rá.

Mert ő sem volt túl udvarias. Azért illett volna reagálni valamit erre. Ha hirtelen nem volt tisztában azzal, mit mondjon, legalább annyit, hogy adj egy kis időt, hogy átgondolja.

2011. márc. 17. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Én nem kérnék bocsánatot a helyedben.
2011. márc. 17. 14:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Jó lenne.

Mért törölted?

2011. márc. 17. 14:45
 6/12 A kérdező kommentje:
Jo, de ha ugy vesszuk, akkor en nem kerdeztem tole semmit, csak elmondtam, hogy tetszik. Valamint szerintem o nem ert a lanyokhoz; eletebe nem volt meg senkije, es szerintem nem tudta kezelni a helyzetet. De miota tudja, hogy tetszik mashogy viselkedik, mindig koszon, amit elotte csak neha tett meg,egyszer mig elment mellettem az iskolaidvaron vegig belenezett a szemembe, es azt vettem meg eszre, hogy szokot inteni, ha meglat.
2011. márc. 17. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:

itt mki hülye?:D miért kéne bocsánatot kérni? azért mert megmondta a fiúnak h tetszik, a fiú meg direkt leszarta?:D

jól tetted h letörölted őt! vissza se kellett vna őt venni. akkor tudtad volna meg, hogy neki is tetszel-e, ha ő vesz vissza téged! de nem tette!

megalázkodtál előtte, mert először bevallasz neki vmit, nem válaszol, letiltod, és utána még te esdekelsz, hogy fogadja el a jelölést.

itt mki hülyén gondolkozik, te jó isten!

nehogy bedőlj nekik, semmiért nincs bocsánatot kérni!!

2011. márc. 17. 14:49
 8/12 anonim ***** válasza:
ne kérj bocsánatott .... szerintem várj egy kicist lássa h máss srác is érdekel menj más pasikhoz bnőiddel és amikr véletlen egyedül van menj nyugodtan oda hozzá ..:D és beszéljetek
2011. márc. 17. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:

jo ha ennyire bocsanatotakarsz kerni akkor kerj:)

De szerintem inkabb beszéljétek meg és ne bocsanatot kerj

2011. márc. 17. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:

jo ha ennyire bocsanatot akarsz kerni akkor kerj:)

De szerintem inkabb beszéljétek meg és ne bocsanatot kerj

2011. márc. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!