Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi gondolhat a csaj?
Tetszik egy csaj akit csak látásból ismerek, sokáig a nevét se tudtam de ő még csak a létezésemről se tudott. Kiderült hogy az egyik haveromnak szinte a szomszédságában lakik, ismeri és nagy haverok.
Múltkor el is mondta a csajnak hogy bejön nekem, mondta a nevem is, nem tudom miért lehet hogy azért hogy piszkálja vagy csak úgy pont eszébe jutottam és megemlített . Állítólag a csaj nem nagyon hitte el, meg is lepődött kicsit.
A történethez kapcsolódik még a csaj egyik unokatesója aki látásból ismer engem, ő is tudomást szerzett a dologról.
A lényeg hogy pár napja összefutottam velük( a csaj, a rokona, és még valaki akiről nem tudom kicsoda). Én úgy el mentem volna mellettük mint a huzat( elvégre mit köszöngessek, nem is ismerem igazából) hallottam hogy a srác mondta a csajnak "nézd, ő az" és rámköszönt( a srác) én meg viszaköszöntem. A csaj csak nézett, nem mondott semmit, utána vmit mondtak neki és nevetgéltek. Na azt nem tudom hogy rajtam nevettek vagy a csajon.
Átlagos srác vagyok, a csaj meg feltűnően jól néz ki.
próbáld meg.Vedd fel vele a kapcsolatot és hívd el valahova enni inni sétálni beszélgetni.
Sok sikert!
Le kellett volna ütnöd a másik kettőt és elhívni valahova a csajt.
Ez így lett volna korrekt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!