Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori önkielégítés, veszélyezteti e Spermáim, minőségét és egyéb tulajdonságait? (F)
Figyelt kérdés
Van mikor egynap többször is csinálom, nem eröltetem meg a heréim?nem lesznek gyengébb minőségü spermáim évek múlva mikor gyereket akarok?lesz ennek bármi egészségügyi hatása?2011. márc. 17. 00:17
1/12 anonim válasza:
évek múlva nem de aznap biztos XD
2/12 anonim válasza:
Nem. De ha majd babát szeretnél, akkor ne csináld ennyiszer.
3/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mármint úgy értem, hogy amikor majd babát szeretnél, akkor csak az aktus legyen inkább. Az sem árt, ha az aktus előtt pár napig egyáltalán nem önkielégítesz. Kb. 5 nap alatt lesz maximális a spermaszám úgy tudom.
4/12 anonim válasza:
az 5 nap szerintem is pontos! addig bírom hoki nélkül :P
5/12 A kérdező kommentje:
és a 6.napon meg elkezd csökkeni a száma,vagymi?:D
2011. márc. 17. 00:25
6/12 A kérdező kommentje:
És prosztata gondokat sem segít elő a gyakori huzogatás?:s
2011. márc. 17. 00:27
7/12 anonim válasza:
nem... 5. napon lefexel aludni és olyant álmodsz hogy felkelsz és uszik a paplan
8/12 anonim válasza:
alapjáraton nem... inkább edzi ahogy a szívet is. habár ha napi 3 nál többször csinálod minden nap attól 1-2 hét alatt lehet 1 pici fájdalmad :D:D jah és mellékesen ha sokat vered a farkadban az üreges sejtek annyiszor és annyit telitődnek vérrel hogy úgy megnyúlhatnak hogy az kemény fájdalommal járhat.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!
2011. márc. 17. 00:39
10/12 anonim válasza:
A gyakori használattól minden szerszám kopik és egyre kisebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!