Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli fiúkhoz szól a kérdésem. Milyen lánynak örülnétek legjobban: idősebbnek, egykorúnak vagy fiatalabbnak?
Remélem még 18 körülinek számítok a 19 évemmel :)..Nah szóval : Amit az évek során megtanultam, az az , hogy a kor egyáltalán nem mércéje a komolyságnak, illetve az intelligenciának. Ezt értsük úgy, hogy 23 éves exem (akit felnőttnek gondolunk már jócskán ) nevetségesen gyerekesen viselkedett. Gyakorlatilag minden korosztályt végigzongoráztam, 14től 23ig. Volt dolgom nagyon komoly, felnőtteket megszégyenítő komolyságú 15éves lánnyal is..és mint fentebb említettem 23 éves ovodással is. A kérdésre visszatérve, milyen lánynak örülnénk, szerintem nem életkortól függ.
Amilyen lánynak minden fiú (remélem egyet ért minden hím velem ) örülne : -csinos
-okos
-megbízható
-viszont szeret
És csak a főbb dolgok kerültek említésre.Ha élhetek személyes példával, akkor azt mondom, mindenki annak a lánynak örül, akiben megtalálta azt amit igazán keresett. Én egy nálam fiatalabb ( csak 1 év ) gyönyörűség mellett találtam meg a helyemet több év és több tucat értelmetlen kavarás (..30körül )után. És boldog vagyok. Remélem nem haragszotok, hogy ilyen hosszúra nyúlt a komment, de ezt kikellett írnom magamból! :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!