Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen alak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen alak a legszebb?

Figyelt kérdés

1. elég vékony vékony avagy egy piszkafa, de feszes kicsi mell

2. teltkarcsú és van mit rajta fogni, de nem kövér van melle és segge

3.nem annyira vékony de kövérnek sem nevezhető avagy az átlagnál egy kicsivel vékonyabb átlagos mell.

2011. márc. 15. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

a fentiek közül talán a 3. jár a legközelebb az igazsághoz.

ami nekem tetszik: alapvetően vékony, de nőies kicsit széles csípő, formás kerek fenék, kicsi-közepes formás cici.

2011. márc. 15. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. és 3. tetszik :)
2011. márc. 15. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szép ha egy lánynak lapos a hasa, vékony a dereka, és ehhez képest szép, széles a csipője, plusz formás fenék, és szép (kicsinél kicsit nagyobb) cicik.

De lány vagyok, egy férfi tuti nagy mellet írt volna :)

2011. márc. 15. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. márc. 15. 20:41
 5/6 A kérdező kommentje:
mondjuk az tény hogy aki vékony annak általában nincsenek nagy didijei bár jessicának jó alakja van:)
2011. márc. 15. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
ugye ugye és nem kellenek hozzá nagy dudák, sőt nem is szeretem a túl nagyot!
2011. márc. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!