Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadtatok már csókban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadtatok már csókban?

Figyelt kérdés
Egy fiú barátommal ebben fogadtunk, megnyertem a fogadást... lehet hogy hiba volt?
2009. febr. 21. 14:11
 1/9 anonim válasza:
100%
én még nem (fiú vagyok)
2009. febr. 21. 14:12
 2/9 A kérdező kommentje:

ja éní 12,2/L ő 13/F

és légyszi ne offoljatok h ennyi idősen menjek babázni...stb

2009. febr. 21. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:
* én 12,5 / L
2009. febr. 21. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit szeretnél tőle. Ha csókot - akkor mi a gond? Menj érte, azt' hajtsd be tőle :-)
2009. febr. 21. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A csók nem gáz ennyi idősen.:D Behajthatod rajta...:) Ha mégsem akarod, akkor hagyd, nem tud rákényszeríteni.:D Nem tudom itt mi a kérdés, vagy baj...:) Miért lett volna hiba?:S Ezt nem értem. Ha nem akarsz csókolózni, nem kell. Ha pedig akarsz, akkor hajtsd be rajta.:) Ha nem tetszenél neki, akkor szerintem nem ment volna vele csak kiváncsiságból egy ilyen fogadásba.

Amúgy én még nem fogadtam senkivel csókban, de kiszeretném próbálni.:D Persze csak olyannal, aki bejön nekem...:D Buli lehet ez az egész.:) Na majd kipróbálom.:D Köszi az ötletet, most pont jól jön.

2009. febr. 21. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, így történt az első csókom :) igaz semmi több nem volt köztünk, de azóta is jóban vagyok a sráccal, szép emlék marad:) 13 évesek voltunk, ez 8 éve történt :)
2009. febr. 21. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én fogadtam, meg is történt,a fiúnak én voltam az első. Azóta már minden megtörtént.. később kiderült, hogy csak játszott (gondolom kellett neki vki aki "tanítja" mert mindenben első voltam neki..) Most olyan semmilyen viszonyunk nincs, azt hiszi mindig megkaphat, de téved. Szóval csak óvatosan :P kitudja mi sül ki belőle ;) De ha összejöttök akkor (tudom még korai meg blabla) de sok boldogságot! :)
2009. febr. 21. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
már igen és meg is történt, de annyi volt..mondjuk az egy csókból kettő lett, de sebaj :)
2009. aug. 17. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, de nem nyertem - helyette összejöttem barátommal :) szóval nem bánom (az utána következő csók pedig már nem is fogadásból történt... :))
2009. aug. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!