Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön Dalbir a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön Dalbir a Budapest Bank reklámból?

Figyelt kérdés
nekem egy kicsit:DDD
2011. márc. 14. 20:51
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%

Nekem kifejezetten tetszik... Nem olyan hagyományos megszokott hanem különleges és pont ezért is tetszik.

Attól meg mert nem magyar még lehet értelmes meg okos... És szerintem az is, hisz nem jutott volna el idáig!

2011. márc. 31. 15:01
 12/18 anonim válasza:

Nem is arab meg nem is bankár, de amúgy igazad van teljesen :D indiai a srác, és 3 jelentkezőből választották ki, és a közönség szavazhatott. De szerintem nem baj, hogy van egy kis vér frissítés. Emesét már nagyon untam. Az oktondisága teljesen lefárasztott. Azt hittem viccesebb lesz Dalbir, de ki tudja, hogy mi lesz belőle. Kíváncsi vagyok a második reklámfilmnél mit hoznak ki belőle.

Amúgy nekem mint pasi nem jön be, bár ha levágná a szakállát és megszabadulna a turbánjától talán még helyesnek is mondható lenne.

2011. ápr. 6. 11:45
 13/18 anonim válasza:
Szerintem egy szemöldökritkítás egy kék kontaktlencse, szőke haj és borosta sem ártana, egyszóval nekem nem sőt egy csöppet sem jön be, ráadásul nekem ez a komolyra vesszük egy indiaival a figurát elképzelés elég erőltetetten hat. Aztán majd kiderül mi lesz a figurából, de én nevetni akarok, ha már a kamatokkal elveszik a kedvem, kárpótoljanak kicsit :)
2011. ápr. 6. 13:32
 14/18 anonim válasza:
most odaírod, hogy hogy jönne be és utánam meg, hogy nem jön be :S érdekes hozzáállás, de nehogy már az határozza meg hogy a reklámban hogy néz ki... élőben lehet sőt biztos hogy rá sem ismernél meg egyikünk sem...
2011. ápr. 6. 15:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Én először azt hittem, hogy Emese öltözött be! Mindenesetre eléggé eltorzították a mosolyát.

Nem is tudom, mit akarnak ezzel az Indiaival sugalni, Joshi Bharat segít a bankkárosultakon, vagy mi? :D

2011. ápr. 13. 13:30
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

itt pl helyes:D

2011. jún. 2. 13:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos.. nem élnék vele, de aranyos..:D
2011. jún. 8. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Vissza Emesét! Utálom ezt a nyomorultat, mi a bánatot keres egyáltalán egy magyar bank magyaroknak készült reklámjában? Ráadásul úgy hogy állítólag a kommunikációt akarják javítani a nép meg a bank között. Egy a nyelvet sem beszélővel tuti sikerül.
2011. jún. 27. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!