Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön Dalbir a Budapest Bank reklámból?
Nekem kifejezetten tetszik... Nem olyan hagyományos megszokott hanem különleges és pont ezért is tetszik.
Attól meg mert nem magyar még lehet értelmes meg okos... És szerintem az is, hisz nem jutott volna el idáig!
Nem is arab meg nem is bankár, de amúgy igazad van teljesen :D indiai a srác, és 3 jelentkezőből választották ki, és a közönség szavazhatott. De szerintem nem baj, hogy van egy kis vér frissítés. Emesét már nagyon untam. Az oktondisága teljesen lefárasztott. Azt hittem viccesebb lesz Dalbir, de ki tudja, hogy mi lesz belőle. Kíváncsi vagyok a második reklámfilmnél mit hoznak ki belőle.
Amúgy nekem mint pasi nem jön be, bár ha levágná a szakállát és megszabadulna a turbánjától talán még helyesnek is mondható lenne.
Én először azt hittem, hogy Emese öltözött be! Mindenesetre eléggé eltorzították a mosolyát.
Nem is tudom, mit akarnak ezzel az Indiaival sugalni, Joshi Bharat segít a bankkárosultakon, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!