Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagy, és ha igen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy, és ha igen akkor viszonozzák?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
igen, nem
2011. márc. 13. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Igen. Habár én ezt már nem szerelemnek nevezem, hanem annak, ami utána jön. A 100%-os bizalom, szeretet, kacagás, boldogság. 3,5 éve vagyunk együtt.

20-L 21-F

2011. márc. 13. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen, szerelmes vagyok. Ezt el is mondtam a sracnak lassan 4 honapja, de nem tett semmit, sot meg azt se mondt, hogy tetszem-e neki vagy sem. Egyszoval remenytelen es viszonzatlan szerelem. :(

18/L

2011. márc. 13. 19:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, szerelmes vagyok. Ezt el is mondtam a sracnak lassan 4 honapja, de nem tett semmit, sot meg azt se mondta, hogy tetszem-e neki vagy sem. Egyszoval remenytelen es viszonzatlan szerelem. :(

18/L

2011. márc. 13. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:

igeeen, nagyon :D

és viszonozzák is, életemben először :)

2011. márc. 13. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok, és viszonozzák.
2011. márc. 13. 20:08
 17/19 A kérdező kommentje:
xd
2011. márc. 13. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:

az vagyok. De nem tudom, hogy viszonozza-e a lány, vannak rá jelek, néha meg mintha semmi sem lenne. Úgyhogy össze vagyok zavarodva...de osztálytársam is a csaj, szóval nehéz a dolgom.

17/F

2011. márc. 13. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szerelmes...de nagyon vágyom rá.

Eddig mindig kifogtam az olyan pasikat (azt a 3-at), aki nekem bejön, de nem lett semmi. Az egyik nagyon durván kikosarazott, mert megkérdezte, hogy lenne kedvem ekkor meg ekkor randizni. Teljesen őszinte voltam hozzá, kedvem nagyon is lett volna, csak akkoriban elég sok nyavalyám volt és hetente többször jártam dokihoz időpontra. Így ez a tali elmaradt, utána kérdeztem, hogy lenne-e kedve bepótolni a talit, de olyan szinten hazudott nekem, hogy én ezt képtelen voltam megbocsátani neki. A 2. srác az csak plátói volt.

A 3. pedig idén volt. Nem ismertem a srácot, de írtam neki üzit facebookon, egyszer buliztunk együtt (egy buliba voltunk, csak a helyzet úgy hozta, hogy ott nem tudtam nyitni felé). A levélre nem is válaszolt, azt hiszem ez elég egyértelmű visszautasítás:|

Szóval nem, nem vagyok szerelmes, de vágyom már rá:$

15/L

2011. márc. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!