Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könyörgöm ezt a bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyörgöm ezt a bonyolult helyzetet magyarázza el nekem valaki. Mit tegyek? Mit akar tőlem? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

van egy srác... legyen a neve X. X 20éves, egy suliba járunk kb 3-4hete ismerem, én 18éves lány vagyok.

A baj az, hogy őis 1,5 hónapja szakított mint én.

Én egy 1,5éves kapcsolatból léptem ki ő egy 1évesből.

Megcsalta a lány és a srác nagyot csalódott benne.

A srác csapja nekem a szelet, naponta órákat dumálunk msnen, és a suliban is odajön hozzám köszönni, dumálni.

Nagyon kedves, aranyos srác

mondta h az ex csaját letörölte közösségiről és megnéztem, tényleg nem ismerősök már... és állitolag msnen sem.

Nos multhéten volt 1kis haveri összejövetel, őis ottvolt, ő vitt el és hozott haza:)

Aztán ma volt egy randim vele, ő hívott el.

Moziztunk, de csalódott vagyok, mert nem csókolt meg.

És ma bewszélgettünk a nyárról,és ilyetszól, h "a volt barátnőm szülei"

kérdezem h te szereted még a csajt?? mondja h NEM, utálja és ha rá gondol ütni tudna. Nem is akar hallani róla.

De nekem ez rosszul esett, amikor beszél rámnéz bele a szemembe, vezetés közben is engem néz, rám figyel.

De félek, nem akarok egy pótlék lenni, mert a csajnak már van pasija....én nem azért járok el randizni mert unatkozom hanem mert én tulléptem az exemen és bejön a srác.

Megemlitette hogy ő szeretne következő randit is, ha énis akarom. Mondtam h persze.

Demiután megemlitette a volt csaját szerintem látta hogy rosszul esik, és mintha elszégyellte vna magát, alig dumáltunk meg minden...szóval megölte ez az estét, szerintem.

Bár ő mondta h jólérezte magát nagyon.

Néztünk egy csillagot az égen és hozzáértette az arác az arcomhoz olyan közel hajolt, vagyis direkt hozzányomta:)

de passzolok ÉN NEMTUDOM MIT AKAR, MOST MIVAN???MIT TEGYEK??? SEGÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉG

mOST HONNAN TUDJAM MIT AKAR???

2011. márc. 12. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

22:54 ugyanez a kérdező, ugyanezzel a kérdéssel? Hm..

Az nem jó, ha ennyire nem tud lenyugodni.

2011. márc. 12. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de ez a kapcsolat már most halott.

Nem miatta, miattad. Megölöd, mert nem tudsz leszállni a témáról. Írtuk többen is, hogy lazulj már le, ne aggódj, de látom nem megy.

Kedvel téged, és nem akarja elsietni, nem akar letámadni. Az exe akkor is az élete része volt, ha most utálja. Megemlíti néha, ez van. Még 1-2 ilyen randi és a háta közepére fog kívánni.

Ne haragudj, de ezt látom abból amit írtál!

2011. márc. 12. 23:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan már korábban is írták, ezt az estét te ölted meg, nem a fiú.
2011. márc. 13. 00:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyi. Ha ennyire nem tudod magad túltenni magad, a volt barátnőjén, akkor ne menj bele egy ilyen kapcsolatba. Sose menj akkor bele olyanba aminek nem túl lett vége, mert mindig ilyen érzésed lehet, ami miatt megölheted magad számára a dolgot. Jól éreztétek magatokat, te meg ezzel ölöd magad utána mégis. Akkor nincs értelme, ne menj bele máskor az ilyenbe, vagy ha benne vagy, akkor tedd magad túl, és élvezd a jelent.

Igen fog gondolni a volt barátnőjére még minden bizonnyal, de ez nem jelenti, hogy vissza is akarna menni. Te nem gondolsz sosem a volt barátodra ?

Nyugii!

2011. márc. 13. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Kérdezed: "MOST MIVAN???

Válaszom: -- Semmi. Az van, te csinálsz a semmiből bonyodalmat, bizalmatlankodsz a sráccal annak ellenére, hogy SEMMI OKOD SINCS RÁ!

Kérdezed: "MOST HONNAN TUDJAM MIT AKAR???

Válaszom: -- Onnan, hogy kiírás előtt legközelebb JÓÓÓÓ ALAPOSAN, tiszta fejjel visszaolvasod a kérdésed kifejtését! Mert jelenleg én egy kétségbeesett hisztis libát látok benned.

A SEMMIBŐL CSINÁLSZ BONYODALMAT!!! >>:-O

Tökegyértelmű a szitu, erre minden xart belemagyarázol. Tele vagy elvárásokkal, követelményekkel a srác iránt, és azon sipítozol itt kétségbeesve, hogy ő NEM ISMERI az elvárásaidat, ergo NEM IS TUD NEKI MEGFELELNI!

Szegény srác... kényszerzubbonyba akarod húzni, beszabályozni...

_ Nem mond6 el kedvére neked semmit, mert veled SEMMIT nem le7 megbeszélni, mindjárt a legkisebb porszemen is sipítozol... do.0b

_ Kapásból elvárod tőle, hogy már az első randin smároljon le... HÁT NORMÁLIS VAGY TE?????? >>:-O<<

Ő egy töknormális srác, aki önmagát adja, ami sérti az egódat! Ő is egy érző ember, aki ucsak egy szerelmi csalódáson van túl, és EL MER NEKED MONDANI DOLGOKAT, próbálna veled őszinte lenni, te meg ahelyett, hogy megértenéd, itt hisztizel!

Meg hogy "pótlék"...

Tőled kér randit, neked romantikázik itt, te meg ilyesmiket képzelegsz... Jesszusom!

>>:-o Fel kéne téged pofozni, komolyan mondom! Úgy csitrizel itt, mint egy 12-15 éves!

Szegény srác! 1000x jobbat érdemelne nálad...

Gondolkodj el alaposan önmagadon, mert ha így be akarod zubbonyozni ezt a szegény szerencsétlen srácot az ostoba elvárásaiddal, akkor ne csodáld, ha hamar vége lesz de nemcsak ennek a kapcsolatodnak...

Irigylésre méltó a hódolód... meg sem érdemled...

Ez az én véleményem.

2011. márc. 13. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!