Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajaj. Nagy a baj. Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajaj. Nagy a baj. Valaki valami tanács? Eléggé fáj itt belül.

Figyelt kérdés

van egy srác, akivel kb 1hónapja ismerkedtem meg.

Egy suliba járunk, én 18éves vagyok, ő 20.

És őis kb 1hónapja szakitott mint én... állitolag kiheverte már. 7végén mennénk randizni... és nagyon vágyok de...

Nemrég néztem egy közösségi oldalon hogy január körül irogattak egymásnak a volt csajával, h igy szeretlek meg úgy... hát kb mintha gyomron vágtak volna, nagyon rosszul esett.

Utánanéztem a csaj már nem ismerőse az oldalon... de most nemtudom mi legyen holnap. Én nem akarok pótlék lenni, mert a csajnak már van pasija. Értitek?:(

A srác udvarol nekem, és sokan mondják h bizzak benne de félek. Mennék holnap vele, de nagyon félek a csalódástól. A baj pedig az, hogy már most ugyérzem hogy bizony belezúgtam:(

2011. márc. 11. 14:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
tényleg ÉS MI LESZ HA MEGCSÓKOL? o.O
2011. márc. 11. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, akkor visszacsokolod. Ne csinalj nagy ugyet ebbol.
2011. márc. 11. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor megcsókol:DEnnyi:D
2011. márc. 11. 14:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy nem szeretnél pótlék lenni !Mivel nem látsz az agyába, ezt nem tudhatod. Viszont minél jobban magadat adod, és nyugis vagy, annál nagyobb az esélyed. Menj el,l és eszedbe ne jusson ilyesmi témát felhoznod mert rögtön elárulod önbizalomhiányodat, ami bár lehet nem érdekli, de lehet, hogy visszatartaná.

18 évesen, még lehet, nem fogod megtalálni életed nagy Ő-jét, és valószínűleg fognak érni csalódások. Nem vagy egyedül. Esélyt kell adj magadnak, jól is elsülhet !

Nyugiii !

2011. márc. 11. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:

A félelem rossz tanácsadó.

Legyél bátor!

A bátorság nem a félelem hiánya, hanem az a képesség, hogy nem hallgatsz arra, amit a félelem mond neked, hanem megpróbálsz helyesen dönteni. Most sok félelem van benned. Nem muszáj ezekre a hangokra hallgatnod. Szabad vagy.

2011. márc. 11. 15:30
 16/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a tippeket!!!

Utolsó ez a mondás nagyon tetszik:)

utolsó előtti!!! Mit NE tegyek még holnap amivel esetleg elárulom magam előtte? És hogyan növeljem az esélyeimet???:)

2011. márc. 11. 15:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Add magad ! Ha eddig nem erőlködtől, és megtetszettél neki, akkor tetszik neki amit lát. Belsőleg idővel megismeritek egymást. De mivel nem vagy Ő így nem tudhatod mit szeret, így nem tudod pontosan milyennek kellene adnod magad. És ha már mást kell mutass, mint aki vagy, abból nem lehet felhőtlen boldogság. Csak nyugi, és add magad, ne görcsölj, legyél te eddig az tetszik neki.
2011. márc. 11. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!