Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a versem? F/17

Figyelt kérdés

Megszöktem a szanatóriumból

De nem menekültem meg a purgatóriumtól

Azt hittem kijutok a mocskos helyről

Hol embert csak a balsors tör

De beestem ebbe a verembe

Honnan lélek bűnnel nem megy el

Bűnbocsátásért könyörögni?

De mégis hol van a többi?

Kik az igaz embert éheztetik?

Kik az szabad embert lekötözik?

Mért nem adod őket a halálnak?

S mért engem ennek a ragálynak?

Kárhozott angyalok repkednek felettem

Pokolba ember ne szökhessen

Itt lakóknak bűvös álom

Hogy elragadja őket a távol

Mindenki ott marad ahova szánták

Hova nevét vérrel írták

Csak akkor mehetsz ha megbocsátok

Jó nézni ahogy felfal az átok

Isten lehet kegyetlen

Hisz ő az kinek neve szent

Mégis olyanok istenítik

Kiknek sorsát ketté szelik

Sötétség borítja a napjaim

Mióta valaki bolondnak gondolt odakinn

A pusztítás emberei megöltek

Láthatnák hogy Isten állt mögöttek

Az emberek manapság vakok lettek

Nem látják hogy vezérlik őket

Megrekedve a purgatóriumba

Nem szabadulok tőle soha

2011. márc. 10. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én inkább a varró dániel stílusú verseket szeretem,amit csak úgy lehet élvezni,de ez csak az én véleményem.
2011. márc. 10. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Színvonaltalan.
2011. márc. 11. 22:39
 13/15 anonim válasza:
Mit keres ebben a kategóriában?:D
2011. jún. 1. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:

A rímek nem mindenhol tiszták...sok a ragrím, vagy nincs is rím.

Ha egy tanácsot lehet adni, szerintem jobb lenne ha tagolnád. Mondjuk versszakokra. Mert elég tömény a mondanivalója, és darabokba szedve talán jobban átjönne, minthogy így rázúdítod egybe az olvasóra. :S

A képek kissé sablonosak, bár az ötlet nem rossz. Érződik, hogy most valami húúú.. de mélyet és sokat akartál mondani, de hidd el a kevesebb néha több. Kicsit tömény így. (dalszövegnek átalakítva viszont jó lenne)

Amúgy ha verseket akarsz írni ne ide tedd fel...vannak ilyen honlapok. (én pl piszkozat.hu-ra írok)

2011. jún. 1. 20:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, bar a tobbi ilyen koru probalkozohoz kepest magasan jobb. Nincs kozpontozasa, a rimek "remesek". Van egy kis resz, aminek se fule se farka, a tobbi még ertheto. Ezektol eltekintve, azert sem tetszik, mert ahogy irtak, rettento tomeny. Radnoti tudod miket elt meg? Heteket, honapokat gyalogolt a halal fele, minuszokban, alig ruhaban. Ez jelentosen meghatarozza versei hangulatat, megis van bennuk egy pici feloldas, remeny. A tiedben ilyen nincs, pedig nem elunk haborus idoket. Rimbaud pedig 16 evesen irt kiemelkedo muveket, 19 evesen fejezte be palyafutasat. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy meglatasom szerint nem vagy kiemelkedo alkoto, de gyakorlassal koltove fejlodhetsz.
2011. jún. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!