Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műpunci gyártás házilag?
szerintem nem elég mély a pohár xD ... a gumival a szex se olyan jó ... de ha pl szimplán csak óvszert húz a farkára az is már majdnem olyan mint ha nem magának csinálná ... de valaki azt szokta ráül a kezére hogy elzsibbadjon, és úgy veri ki hogy el van zsibbadva a keze... eszt egészségügyi szempontból nem ajánlom...
egy pr*osti igényesebb helyeken 10-15.000 HUF, olyan hogy a csaj fogad a lakásában és megkú*rhatod 1 óra hosszáig. de előtte bezavar a zuhanyzóba fürgyé le, meg ő is letusol előtte... szóval az igényesebb
de vannak az út széli ku*rvák akik leszopnak a kocsiba is, vagy lovagolnak rajtad simán, 5000 HUF-ból megúszod ... vannak olyan utak ahol szoktak str*ihelni, de interneten lehet találsz egy térképet hozzájuk. vagy keresel egy stricit aki beszervezi neked a lányokat...
én jobb szeretem a drágábbik verziót, csak úgy az igazi ... a normális csajozásról meg annyit, ha már századik csaj küld el, koptat le, vagy próbál lehúzni piával és csak szivat abban az esetben pr*ostikon vígasztalódom. jó az is ! ... érdemes olyan helyet keresni ahol van választék hogy több lány van egy lakásban ... ha pl Pesti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!