Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Ti szeretitek a cicababa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti szeretitek a cicababakat? Marmint ugy ertem hogy komolyabb kapcsolatot veluk, mert szorakozni tudom hogy szerettek veluk. (en nem vok az. egyaltalan)

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
En lany vagyok, nem cicababa. Egy egyszeru, fiatal lany es nekem csak olyan tapasztalataim vannak h a cicababak egyenlo a magamutogatok, apukanak sok penze van filingel, de en sem akaraok altalanositani, de ez igy szokott lenni, en is adok a kulsomre, ugy mint mas lanyok es nem mondhatok cicababanak..meg emigy is ez lenezes a masfalyta lanyokra, mert azt gondoljatok ha a nem cicababak nem adnak a kulsejukre, de igen es igy is boldogok..
2009. febr. 20. 01:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a cicababákat úgy ismertem meg, hogy többet mutatnak a kelleténél, és szőke baba hajuk van. A legtöbb ilyen. Aki meg nem ilyen, az nem számít a cicababák általánosításba.:)
2009. febr. 20. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Hm..Én szőke vagyok, imádok vásárolni, fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz,szoliba járni, ránázásre mindenki "lecicababáz"!Nincs "apucinak" pénze, sőt apuci sincs,mert meghat, anyukám is egy egyszerű tanárnő!Én dolgozom meg a kinézetemért,és mindenemért!Azért mert imádok öltözködni, szeretem a bókokat, még nem vagyok magamutogató, de ez érdekel a legkevésbé!Inkább ez a "a cicababák buták és csak dugásra kellenek" jelmondat háborít fel! Nem attól buta valaki,hogy cicababa vagy sem!Lehet,hogy feltűnőbb jelenségek, és lehet,hogy sokan csak dugni akarnak, de eddig bárki közeledett hozzám,és megismert mellettem maradt!Teszem hozzá, eddig még nem volt 1 évnél rövidebb párlapcsolatom!Azok,akikre a kérdező gondolt, nem a cicababák,mert ez így általánosítás, hanem "pénzes apuci elkényeztetett lányai"!A kettő pedig nem ugyanaz!!!!
2009. febr. 20. 12:32
 14/16 A kérdező kommentje:
Eloszor is elnezest szeretnek kerni a cicababaktol,ugyan is nekem igazan nincs semmi bajom veluk csak egyszeruen kivancsi voltam hogy a fiuk szeretik e oket.masodszor pedig en az ojan cicababakra gondoltam akik nem csak kivulrol azok hanem nyapicak meg minden.Nekem igazan semmi bajom a jololtozkodo szep szoke lanyokkal,amugy is en is szeretek oltozkodni meg minden.es megegyszer bocsi a cicababakol nekem tenyleg semmi bajom veluk csak kivancsi voltam velemenyetekre amit megkaptam.Koszi a valaszokat!:)
2009. febr. 20. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Hű, de fel vannak háborodva a cicababák! én azt mondom, ha fél napot el tud tölteni azzal vki, hogy sminkel, körmöt fest, +műszempilla, műmell, műköröm, műhaj, műszáj.... hát az nem lehet olyan értelmes.....inkább olvasással töltene el annyi időt, mint amennyit a tökéletesnek vélt külsőre fordít! egyébként is ezek a nők mind olyanok, mint akik futószalagról pottyannak le...semmi egyéhiség..és ha leveszed a sok műdolgot, nem is marad semmi, amit szépnek lehetne nevezni..... azért kell a sok csalás!!!! De sok buta pasinak elég.... és példa sok buta, de nem túl szép nőnek..... én sajnálok minden cicababát! Milyen szar lehet éjjel -nappal azzal foglalkozni, hogy néznek ki!!!!!
2009. júl. 1. 17:47
 16/16 anonim válasza:
Szerintem jo ha komoly kapcsolatot alakitasz, habar nem biztos hogy sokat tart de jo lekomojodni mivel mar tobb dolgot tudtok beszelni csinalni egyutt es mindig van akire szamits.:D
2010. jún. 14. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!