Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasiként tényleg hátrányban vagyok a csajozásban? Lehet így egyáltalán esélyem?
Az a baj, ha mondjuk elutasít egy lány ilyeneken kezdek el gondolkodni, hogy lehetséges, hogy ez miatt, nem tudom mi miatt:s
Nekem mindegy milyen magas a barátnőm, nem zavar ha magasabb.
Hány éves vagy?
Én pont ugyanezt gondoltam, aztán később kiderült, hogy emiatt is nagyon fiatalnak tűntem. Később pedig megoldódott a dolog, ahogy idősödtem. Sajnos már, akkor sem látszanék 18-nak, ha pumukli méretű lennék... :)
Szia!
Hát ezt lehet, hogy ezt csak te gondolod. Amíg ennyire nem bízol magadban addig sztem nem is fogsz kelendő lenni. Nekem 24 évesen volt az első kapcsolatom. Addig kb rám se néztek a nők (női barátom sok volt, de sztem eszükbe se jutottam, mint férfi) , legalábbis én nem vettem észre. A barátaim, női barátaim sokszor győzködtek, hogy csak hülye vagyok. Már tudom, hogy igazuk volt. Amint lett bnőm a többi nő is jobban meglátta bennem a férfit. És tudod miért? mert már tudtam, elhíttem, hogy lehetek jó partner, vannak nők, akiknek kifejezetten tetszem. Hittem magamban.
Én se láttam magam jóképűnek, most belenézek a tükörbe és magamba szeretek :D
03. 09. 14:29 vagyok.
A pasim nem jóképű a legtöbb nőismerősöm szerint. Nekem nem is kellett annak idején. Viszont annyira magabiztos volt és imádnivaló, hogy egy idő után beleszerettem. Levett a lábamról a humorával, a hangjával, és igen, azzal, hogy arányos testű de alacsony fickó. Olyan férfias és jópofa stílusa van, hogy még olyan lánnyal is összejött pár éve Olaszországban, aki olyan volt mint egy topmodell. Régebben nekem nem tetszett rajta egy-két dolog, de ma már imádom az összes külső és belső hibájával együtt. Mások mondják, hogy hú, ennek szétáll a füle, szőrös a hasa, ferde az orra (baleset miatt kicsit tényleg)... meg mittudomén. Én szerelmes vagyok a hibáiba is!
De hallod, ha megjelenik egy álomszép palival egy másik lány, akkor is jönnek mindenféle emberek, hogy mit eszel ezen? Így meg úgy... Hogy néz már ki, stb. Mindenkinek nem lehet tetszeni.
Én is gátlásos voltam, mert bemagyaráztam magamnak hogy ronda vagyok. Azután felnyitották a szememet. És kiderült, hogy egy csomó férfinak tetszem!! Akkor megváltoztam belül (de nem lettem beképzelt!), megértettem magammal hogy jól nézek ki, és azóta még többen bókolnak! Még azok is, akik az hittem, soha még szóba se állnak velem. Pedig csakis én láttam magam rondának. Viszont ha valami nem tetszik magamon, akkor amin lehet, azon megpróbálk változtatni. Ha nem, akkor azt a hibámat is megszereem! Ennyi. :)
Sok sikert!
23/N
Egyetértek az előző hölggyel.
Kapott is egy upot!
Üdv Kedves Kérdező!
Sajnos a válasz igen hátrányban vagy. Én is alacsony vagyok 172cm és nap mint nap észreveszem azt ahogy a nők átnéznek rajtam, pedig nem nézek rájuk mogorván, rondán.. szóval nem értem, nem vagyok egy Quasimodo :)) sem. CSak a 172 cm ennyi..
Szóval fogadd el a helyzeted és Tanulj amennyit csak tudsz, hiszen csak így tudsz föléjük kerekedni..
A másik amin kibukok mikor jönnek a 155 cm-es törpillák és kijelentik, hogy én nem vagyok 180cm ezért nem jöhetek szóba.. pff.. pedig itt már nem figyel be a magassarkú komplexus sem. Szóval nem értem a dolgot!!
Sok szerencsét kívánok Neked az ÉLETBEN így ismeretlenként is :))
Üdv 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!