Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom hogyha egy fiú nagyon tetszik, de rám se hederít? (számára csak egy haver vagyok.)
Ha gondolod, hajts rá, próbáld felhívni a figyelmét, beszélgess vele sokat, utalgass rá, hogy bejön neked... lehethogy megváltozik a véleménye.
De szerintem ha a haverjának tekint, akkor abból nem lesz nagy szerelem.
Velem volt olyan, hogy összejöttem a haverommal - aki már nagyon hajtott rám, és a végén belementem a járásba - de nem kellett volna, később meg is bántam, mert sosem tudtam beleszeretni. Utána meg már haverok sem voltunk.
16/L
Nos, bonyi a helyzet, de amúgy tök egyszerű.
Próbáld ki a véletlen megcsúsztam és rádestem trükköt.... vagy kérdezd meg a véleményét hogy melyik szájfényed áll jobban neked, szerinte? Még egy esélyes a jó alaposan kivágott felső. Ha ilyen kis fogások után sem kapcsol...nos...szerintem add fel és maradjatok örök barátok.
hát igen lehet hogy meg kéne mondanod neki:)
sok szerencsét
Pff én igy vagyok egy lányal, vagyis hát igy vagyunk egymással :P szeretem tiszta szivemből de csak MSN-en beszélünk, akkor elég jól elvagyunk, suliban viszont csak köszönünk, azt is ritkán, próbálok kicsit közeledni felé de ugy nem megy hogy ő nem közelit felém.....
Meg az is furcsa hogy csak én kezdeményezem a beszélgetést, ő sohasem...
17-f
Amugy hova valószi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!