Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit tennetek, ha szerelmet vallana nektek egy szep csaj, akirol nem is gondoltatok volna; de ti nem szeretnetek kapcsolatot?
Ha a lány bejön nekem, benne lennék egy laza kötetlen kapcsolatban, ami előre meg van beszélve és így mind a két fél tisztában van a dolgokkal.Nincs kihasználás átverés, semmi. Csak élvezitek egymás jelenlétét".(mindenkinek a fantáziájára bízom hogy ide mit gondol:D )
(erről persze senkinek nem kell tudnia, csak Nektek)
ui_: Ezzel csak az a baj, ha Te már most szereted, nem tanácsolom ezt a megoldást gondolom tudod miért mondom ezt...
egy rakás ilyen kérdést olvastam már. Most komolyan, hol találhatóak ezek a lányok?
Én örülnék mint majom a törmelékcukornak, de velem ilyen úgysem történik.
Szeretnék hozzászólni: (saját meglátás)
Észre lehet venni a "jeleket.."
-Nem is fogadja a közeledésed, nem ir vissza, tudomást nem vesz rólad, bunkó.
Eggyértelmű a helyzet. Nem akar tőled semmit.
Ahogy irták előttem lévők is, lépj túl rajta. Azzal hogy elmondtad mit érzel, tetszik Neked, semmi rosszat nem tettél őszinte voltál.(neki nem jösz be el kell fogadni)
A másik, Ő még "gyermek", ha nem az lenne, leülne és megbeszélné veled hogy figyelj: "ez és ez van" véleményem szerint ezzel adná meg Neked a kellő tiszteletet. Mivel ezt nem teszi, egy szót nem érdemel a srác. Hidd el. Innentől ha folytatod csakis magadnak ártol? ezt akarod?... sztem sem.
Találsz majd még pasit;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!