Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy nagy lábhoz nagy férfiasság tartozik?
Nem tartom elképzelhetetlennek az összefüggést... ha például a gének, amik két dolgot kódolnak nagyon közel vannak egymáshoz, akkor nagy valószínűséggel együtt öröklődnek és van összefüggés a két tulajdonság öröklődése között, még ha maga a kettő közt nincs is.
Ezért érdekelne, hogy mi a tapasztalat. Mert egyfelől sokan mondják h*lye babona csak, mások szerint meg van valami alapja, csak nem mindig igaz.
Ennek egy része nem igaz.
Eleinte még én is figyeltem erre, azután elfelejtettem a dolgot, mert nem találtam összefüggést.
Később a sógornőm mondta, hogy figyeljem a pasik ujját.
Nem figyeltem, csak amikor a mostani párommal megismerkedtem. Na, az övét megnéztem. Kicsike ujjai vannak, eszembe jutott a sógornőm, és gondoltam, egy próbát megér. Már 9 éve tart. A próba után mondtam a sógornőmnek, hogy felejtse el a sok marhaságot az ujjakkal, a lábakkal, meg az orrokkal.
05:01
Nem teljesen értem... Arra célzol, hogy kicsi ujjai, de nagy szerszáma van? Mert személy szerint én nem látom az összefüggést a tartós kapcsolat és a férfiasság mérete között, ha ezt akartad.
Jó most ez nagyon hülyén jön ki a kérdésem mellett, de azt hiszem, hogy csak be lettem paráztatva, mivel a barátomnak nagyon nagy lába, orra meg keze van, nah meg magas és izmos is, és aggódok, hogy akkor milyen mérete lesz lent... Tudom, hogy nem kéne, mert úgy jó ahogy van, de nem segít, amikor a barátnők sorba felhozzák ezeket a cuccokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!