Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a legnagyobb korkülönbség köztetek és a barátotok/barátnőtök között?
kedves 21:47-es
a barátomnak nincs munkája már egy ideje, nincs pénze, de mégis nagyon szeretem, mert az emberbe szerettem bele, nem egy két lábon járó pénztárcába. szal vigyázz az általánosítással. amit írtál, az igaz arra a nőkre, akik kikent-kifent cicababák, a pasijuk meg egy trottyos papika, de nem mindenkinél ez az eset. annak, hogy nem 20 évessel járok, oka van. próbáltam, de sajnos a pasik ebben a korban még igencsak el vannak maradva mentálisan a hasonló korú nőktől.
4évvel idősebb a barátnőm.. Leszólások nem érdekelnek, mert úgy sincs igazad, ha most ide jössz és kiosztod, hogy milyen sok, és ez hogyan lehet.:) Igenis, lehet.
14/F
Köszönjük! :)
Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz, hogy mielőtt valaki általánosít, nézze meg a másik oldalt is. Mi lassan másfél éve, hogy iszonyatos anyagi helyzetben vagyunk, hiteltörlesztés, adósságok, stb. (gondolom nem vagyunk egyedül), ennek ellenére nagyon szeretjük egymást, és a kapcsolatunk egyetlen percéhez sincs köze a pénznek. Egy időben én többet kerestem, mint a férjem, szal ennyit arról, hogy a pénz miatt vagyok vele, kedves 21:47-es! Ami téged illet, én is úgy gondolom, hogy az irigység szól belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!