Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora volt a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora volt a legnagyobb korkülönbség köztetek és a barátotok/barátnőtök között?

Figyelt kérdés
Vagyis mennyi volt a legnagyobb korkülönbség az eddigi párkapcsolataitokban? Kort nemet is lécci :) Köszi
2011. márc. 7. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

kedves 21:47-es

a barátomnak nincs munkája már egy ideje, nincs pénze, de mégis nagyon szeretem, mert az emberbe szerettem bele, nem egy két lábon járó pénztárcába. szal vigyázz az általánosítással. amit írtál, az igaz arra a nőkre, akik kikent-kifent cicababák, a pasijuk meg egy trottyos papika, de nem mindenkinél ez az eset. annak, hogy nem 20 évessel járok, oka van. próbáltam, de sajnos a pasik ebben a korban még igencsak el vannak maradva mentálisan a hasonló korú nőktől.

2011. márc. 10. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
22:21 gratulálok nektek! Komolyan! Nem vagytok átlagos pár, de én igenis hiszek az igaz szerelemben! Voltam már hasonló helyzetben és én elhiszem, hogy tényleg szeretitek egymást! Sok olyan lány van, akik ribancok és csak a pénz miatt vannak együtt tőlük jóval idősebb gazdag pasasokkal, de kivétel mindig akadhat! Nem szabad rögtön általánosítani!
2011. márc. 10. 22:09
 13/18 anonim válasza:

4évvel idősebb a barátnőm.. Leszólások nem érdekelnek, mert úgy sincs igazad, ha most ide jössz és kiosztod, hogy milyen sok, és ez hogyan lehet.:) Igenis, lehet.

14/F

2011. márc. 10. 22:27
 14/18 anonim válasza:
7 évvel idősebb a barátom, 3 éve vagyunk már együtt. 22L
2011. márc. 10. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:
21:47, szerintem neked az fáj, hogy a veled egykorúak nem buknak rád, esetleg szerelmi csalódás ért. De egyébként lehet abban valami, amit írtál, de ez nem minden esetben igaz.
2011. márc. 11. 14:01
 16/18 melcsiboszi ***** válasza:

Köszönjük! :)

Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz, hogy mielőtt valaki általánosít, nézze meg a másik oldalt is. Mi lassan másfél éve, hogy iszonyatos anyagi helyzetben vagyunk, hiteltörlesztés, adósságok, stb. (gondolom nem vagyunk egyedül), ennek ellenére nagyon szeretjük egymást, és a kapcsolatunk egyetlen percéhez sincs köze a pénznek. Egy időben én többet kerestem, mint a férjem, szal ennyit arról, hogy a pénz miatt vagyok vele, kedves 21:47-es! Ami téged illet, én is úgy gondolom, hogy az irigység szól belőled.

2011. márc. 12. 15:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Örülök, hogy ennyien vannak, akik között nagy a korkülönbség, mert a párommal és velem is ez a helyzet. Én 18 vagyok, ő 30. Eleinte sokan nem hittek a kapcsolatunkban és persze én is megkaptam, hogy csak a pénz miatt, mert sokan azt hitték a páromról, hogy egy gazadag és nagyképű ember, de nem így van. egyáltalán nem gazdag, sőt...nagyképűnek meg végképp nem mondanám. A legjobb ember a világon, akit ismerek és ezért vagyok vele. Meg mert nagyon szeretem és ő is engem. 8 hónapja együtt vagyunk és szerencsére már nem bántanak minket. Ennyi idő után végre mindenki elhiszi, hogy tényleg szeretjük egymást :)
2011. márc. 12. 19:13
 18/18 melcsiboszi ***** válasza:
Gratulálok nektek, és további sok szerencsét kívánok, valamint azt, hogy maradjon meg köztetek is ez a szeretet!!! :):):)
2011. márc. 13. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!