Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van türelme, csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van türelme, csak az olvassa végig? Úgy őszintén mit gondoltok a kérdezőről?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1548..

Lehet, hogy elég ha csak a kérdező kommentjeit olvassátok végig.

Csak egyszerűen kíváncsi vagyok a véleményekre, majd kifejtem ha esetleg valaki nem értené miért kérdezem...

..

2011. márc. 7. 19:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Első néhány és utolsó néhány oldalt futottam át.Őszintén szólva nem vagyok oda a végtelen viták,paraszt stílusban okfejtésekért.Ez a srác nem jut messzire ilyen felfogással. De ebben a vitában nincs győztes vagy vesztes.Mindenkinek igaza lehet...Neki is, el tudom képzelni,hogy ekkora "szerencséje" van a környékén élő lányokkal.Az általánosításával inkább nem rég történt pofára esést tippelek(olyat,ahol mint ffi alázták meg).De én lány vagyok és nekem a férfiak lelkivilága kb egy nagy homályos valami:)Mindig vannak meglepik a másik nemtől:)

2011. márc. 7. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Egy érzéketlen tuskó! Az érzelmi szintje egy kiskanál érzelmi szintjével vetekedik.

18/l

2011. márc. 7. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:

lényegtelen

ha 17 lenne,akkor legalább lenne indoka h miért van ideje napi rengeteg órát ide irogatni

de igy...

szánalmas egy emberke...

2011. márc. 7. 20:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele, hogy már nem fogok neki írni csak én is hülye vagyok hogy mindig elolvasom a válaszait és jönnek bennem a válaszok.. de abbafogom hagyni , mert ennek nincs értelme. és tényleg nincs győztes vagy vesztes.
2011. márc. 7. 20:19
 15/20 A kérdező kommentje:
most viszont mennem kell majd írok ha jönnek válaszok addig is köszönöm aki válaszolt és beleolvasott a kérdésbe.
2011. márc. 7. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Kicsit szemellenzős, de az elején úgy gondoltam, legalább az érzelmei egészségesek, nem arra a neurotikus legyen egy emberi testű háziállatom, akiről legyalázhatom a szent szűz glóriáját- fantáziaképre izgul fel... a vége felé kiderült, hogy de.
2011. márc. 7. 20:46
 17/20 anonim válasza:
74%
Őszintén szólva nem tudtam végigolvasni az egészet, de kicsit zavaros, hogy végül is mit akar. Azt mondja minden nő prosti aki sminkel, csinosan öltözik és akinek volt már szexuális kapcsolata. Még ez oké lenne (vagyis ez sem oké, de most tegyük fel, ez is egy vélemény), de utána azt írja, hogy akinek nem volt szexuális kapcsolata az frigid és az sem jó. De akkor milyen nő felelne meg neki? Nem lehet hogy homokos? Szerintem ő sem tudja mit akar. Neki volt egyáltalán valaha párkapcsolata, vagy csak álmodik róla?
2011. márc. 7. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő egyszerűen ronda..:D Nem kell a csajoknak, ezért beszél így róluk, mert savanyú a szőlő:D
2011. márc. 8. 00:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Másik tippem, hogy meleg..:) Annyira isteníti a férfiakat... :D:D
2011. márc. 8. 00:08
 20/20 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:51"

Hát ezaz, hogy szerintem ő sem tudja mit akar.

Neki senki sem felel meg szerintem.ezért nem volt még párkapcsolata, nem tudom melyik oldalon írta, de írta, hogy még nem volt ezért is szűz gondolom.

neki az a baj, hogy van rajta egy kis smink, ha van rajta egy csinosabb felső vagy pár centis magassarkú neki mindenki frigid aki nem beszél a szexről, vagy neki mindenki prosti aki egy kicsit csinosabban öltözködik.

viszont azt én is észrevettem, hogy a férfiakat meg isteníti szinte, néha elejtett pár olyan szót, hogy 'oké ők sem tökéletesek, de az miért van hogy a férfiak szinte sose öltözködnek úgy fel ,mint a nők meg nekik nincsenek prostis ruhák a boltokban...' meg ilyenek kb. de aztán mégis ott lyukad ki, hogy DE MÉGIS a férfiak jobbak a nőknél kb ez jön le a szövegéről.

2011. márc. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!