Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy leányanyával?
15:15
A szituáció nem a hozzászólót minősíti, hanem a lány szüleit. A helyükben elásnám magam.
Én is így gondoltam. Én ugyan lány vagyok, de a férfiak nem fogják felnevelni más gyermekét, ez az állítás kb a férfi közösség 70%-ra igaz. Ezen nem kell megsértődni.
Nagyon szerencsés az aki talál egy olyan férfit, aki segít neki felnevelni a gyermekét, ha csak lelki támogatásban is.
Egyik fiú barátomnak volt hasonló helyzete, de a nő ott már 30 éves volt és a lánya 13. Nagyon nem kellett már nevelni, de volt olyan, hogy tőle kért pénzt a gyerek és neki kellett érte menni, mert elszökött pasizni az anyja meg ejtett rá. Olyan a lánya, mint az anyja. Nem is tartott sokáig a kapcsolat, de nem a gyerek miatt lett vége, hanem, a megcsalások sorozata miatt.
Következtetésem: ha már nagyobb a gyerek, akkor már nagyobb az esély is a párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!