Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar megölelni. Miért?
Figyelt kérdés
Pedig a lányokat mindig ölelgeti,a fiúkat soha!:P
15/f
2011. márc. 4. 23:11
2/18 anonim válasza:
öleld meg te, majd csak visszaölel :D
3/18 anonim válasza:
Téged minek ölelne meg?
Mi közöd van hozzá???
4/18 A kérdező kommentje:
midníg mondom neki,napjába 6x de elhúzodik.Egyébként ő lány én kan..tehát nem nem vagyok homok.
És jó az illatom :DD *ególogó*
2011. márc. 4. 23:14
5/18 anonim válasza:
b@zd.. azt olvastam:
"Nem akar megölni. Miért?"
XDXD
6/18 anonim válasza:
egyszerűen nem tetszel neki mert ronda vagy, vagy idióta.
7/18 anonim válasza:
Mert egy lanyt megolelni nem jelent semmit, egy pasit viszont jelentheti azt, hogy bejon neki az illeto, ergo te nem jossz be neki, meg akkor sem ha jo szgaod van :)))))))
9/18 anonim válasza:
Biztos egy egoista majom vagy, aki még mással akarja megölettetni magát, mert még arra is lusta.
Change your life!
10/18 A kérdező kommentje:
yeah kösz ez mind illik rám :D hülye vagyok,ronda vagyok,jó az illatom és egóm is nagy (viszont édes nem vagyok sajnos :( ). Köszi :))) xdddd
2011. márc. 4. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!