Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Dehát szeretem!
4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel.
Eddig jól megvoltunk, de az utóbbi időben elég féltékeny lettem, mert rajtam kívül több sráccal is kavar..
Nemrég kiderült hogy amikor megismertük egymást, az első hetekben, ő közben egy másik srácot leszo..tt
Azt mondja, hogy az csak egy egyszeri alkalom volt, de még most is jóban van a sráccal :S
Egyfolytában aggódok, hogy mi van ha megint történik valami ilyesmi? :(
Nem tudom, hogy képes lennék-e szakítani vele, mert nagyon-nagyon szeretem
Hat ha nagyon szereted,csak akkor szakits vele ha lessz ra okod,ha megcsal...:)De szerintem az durva amit a csajszi tett.
(Bea 14)
Én csak eddig olvastam el:
"Nemrég kiderült hogy amikor megismertük egymást, az első hetekben, ő közben egy másik srácot leszo..tt "
Hol van a férfiasságod? az önbecsülésed? dob ki ahogy csak tudod...ez már bőven elég csúnya húzás volt a csajtól, nem is érdemel meg Téged, keresse azt akit lesz*pott, ne egy oylan rendes sracot mint Te...tedd lapátra amint tudod és keress jobbat, szerintem lesz még elég csajod, ezt a *nem mondom mit* meg elfelejtheted.
22/f
Inkább bánd meg amit megtettél, minthogy azután vágyakozz amit kihagytál, szokták volt mondani.
Én azt javaslom, dobd ki. Ahogy értelmezem, nem érez irántad olyan komolyan mint te iránta. És nem is vesz téged komolyan, annyi biztos. Tedd lapátra, nem ér ez annyit, hogy még jobban belehabarodj, aztán ő dobjon ki azért mert féltékenykedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!