Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova szoktak járni a helyes fiúk?
15 vagyok. és akarok egy pasit.
ennyíííí. :'D
Ehhez nem lehet így hozzá állni. Eddig én is azt hittem h elmegyek mit tudom én westendbe, arénába ide oda és találok vm jócsávót...és nem így lett...az egyik régi ismerősöm keresett meg, akivel járunk is most éppen. Na m1, a lényeg, hogy NE azért menj el pl arénába (én ott szoktam ilyen egész jó fiúkat látni), hogy találkozz valakivel mert te neked PASI KELL. az majd jön, ha jönnie kell. amikor nem számítasz rá :S:D
L/15
A nem helyes fiúk annyi embert érdekelnek mint a nem jó csajok. Vajon a kérdező jó csaj? Népszerű? Mindenki szerelmes levéllel bombázza? A suli bomba csaja?
Akkor miért kérdez ekkora hülyeséget?
A nem jó csaj meg miért akar helyes pasit? Főleg hogy aki szerinte nem helyes pasi és nem akar tőle semmit mert neki helyes pasi kell nem gondol bele, hogy a helyes pasik is ugyanígy vannak vele? Aztán ha nem jó csaj akkor?
Milyen helyes pasit akar egy rút kiskacsa? Miért ítélkezik másokon...szóval:Hova szoktak járni a nekem tetsző pasik? Így már mindjárt más nem igaz?:DDD
Kissé nagyképű ez a jó csaj vagyok helyes pasit akarok..mert mi van ha nem jó csaj...ilyen alapon minden fiú azt gondolja magáról, hogy helyes pasi..akkor meg már a szomszédba is átmehet pasizni hiszen az utca hemzsegnek a helyes pasik:DD
Mért ilyen bunkó mindenki? (tisztelet a normális válaszadóknak)
Csak egy kérdés volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!