Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek vele ez utan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek vele ez utan?

Figyelt kérdés

Van egy srac, akinek elmondtam, hogy tetszik. Nem mondott semmit. Probaltam felvenni MSNre, de nem fogadott el. 3 honapra ra, hogy elmondtam neki, megint beirtam, mert volt olyan idoszak, hogy hideg voltam vele, es gondoltam bocsanatot kerek, de nem fogadott el...

Annyira rosszul esik ez, hogy ennyire nem kedvel meg ugy, mint baratot sem....

2011. márc. 2. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre nincs sok lehetőség de azt ajánlom hogy hívd el őt valamien italra és akkor lehet hogy kissé megpuhul.... Elárulom nekem is ilyen gondjaim voltak.
2011. márc. 2. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:

ugyanígy voltam egy lánnyal. beszélni nem beszélt velem, levélre sem válaszolt, msn-ről tiltott. fájó, de azt tudod tenni, hogy elfelejted. ha kicsit is érdekelnéd akkor jelezte volna. ez van...

köszönj neki egy sziát és kész.

2011. márc. 2. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Te ennyire nem érzed, hogy egyáltalán nem érdekled?:/

Nyilvánvalóan leráz.. az már nagyon az utolsó, amikor valakit az ember még csak msn-en sem hajlandó elfogadni..

Valószínűleg pontosan leszarja, hogy "hideg" voltál vele mostanában, és legkevésbé sem kívánkozik a bocsánatkérésedért..

próbáld elfelejteni, azt javaslom..:/

2011. márc. 2. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!